Vitamiinihooaeg täies hoos

#KOOSTÖÖ

Kas teile ei tundu, et sel aastal on inimesed kordades tervemad kui eelnevatel aastatel? Ütleme nii, et hirmuturundus on oma töö teinud. Lasteaias pole kuulda ka mingist nohust, köhast või gripilainest midagi, lapsed on 90% ajast õues ja tervemad kui kunagi varem. Kas see tuleb desovahenditest, kätepesust, värskest õhust või vitamiinidest?

Ma olen jätkuvalt seda meelt, et mõtle ja sulle antakse. Nii nagu ma panin endale ükspäev seebidosaatorid Alis soovilisti ja Meelis kaks päeva hiljem nendega koju tuli, tasus mul vaid mõelda, et ma peaksin vitamiine ostma, sest kõik on kuidagi otsa saanud, kirjutas mulle Azeta veebipood, kes pakkus koostööd.

Olgem ausad, ma ei olnud neist varem midagi kuulnud ja esimest pilku kodukale visates köitsid mu pilku kohe vitamiinid- ja toidulisandid, sest ma just olin neist mõelnud ja kirjutasin, et kui ma võin valida endale mistahes vitamiine ma soovin, siis võime koostööst edasi rääkida ja kuna nad olid nõus, siis siin me oleme.

AZETA.ee on suure kaubavalikuga, kvaliteetsete ilu-, tervise- ja heaolukaupade e-pood, kust leiab kaupu igale vanusegrupile ja minu lemmikuks on see, et kogu aeg on mingi kampaania ja soodushinnad. 

Nagu te isegi aru saate, siis lisaks vitamiinidele leiab sealt nii vererõhumõõtja kui akneraviks vajalikud kreemid. Kellele mida. Kaubavalik on suur ja kvaliteetne, eriti meeldis, et seal on palju dermakosmeetikat (nii keha- juuksehooldust kui näohooldust, kuigi mul endal seda otseselt vaja pole, aga jäi silma). Lisaks siis kõikvõimalikke kreeme, vitamiine ja suuhooldustooteid imikutest täiskasvanute vajadusteni välja. Mulle tunduvad hinnad soodsamad veidi kui mujal.

Just eelmisel nädalavahetusel olime jälle naabrite juures ja arutasime, et kes mis vitamiine võtab ja siis üks naaber ütles, et temal on oma kombo, mida ta tarbib kui haigus hakkab lähenema..

Minul sellist oma kombot pole, aga D-vitamiini proovime terve perega võtta suht aastaringselt, välja arvatud tõesti päikesereisil olles ja paaril suvekuul, mis meil siin Eestis näkkab. Praeguse raseduse ajal pean ma võtma megalt rauda (sest arsti sõnul on mu hemoglobiin nii madal, et ta tahaks mind ravile saata 108se näiduga).. No mul on ta eluaeg selline madalamapoolne olnud ja ma ei tunne end kuidagi halvasti, ei tundnud ka siis kui Hedonit sünnitades ligi liitri verd kaotasin ja hemoglobiini tase vapsee 72 peale langes.

No igal juhul said mul otsa nii magneesium kui järjekordne raud ja Hedoni tavalised multivitamiinid olid ka viimased pakis, seega tuli see koostööpakkumine täpselt õigel ajal. Ma oleks nagunii pidanud ostma, aga kui saab kingituseks, jumala eest, go for it!

Aasta nali – olenemata sellest, kas ma saan asju tasuta valida või maksan nende eest ise, suundun ma alati esimese asjana allahindluste lehele. Nii ka sel korral, reaalselt kõik mu valitud tooted olid sooduses. #säästuhunt – ma hoidsin kõikide toodete pealt kokku 24,17€ ja sain mitme kuu jagu vajalikku kraami.

Kõikidele teile kehtib e-poes sooduskood marimell, mis annab teile 10% allahindlust ja seda ka juba allahinnatud toodetele. Kood kehtib kuni 28.11.2020.

2 thoughts on “Vitamiinihooaeg täies hoos

  1. Mina usun, et inimesed on lõpuks kätepesu selgeks saanud :D
    Ja teiseks, lasteaeda ei vii keegi enam pooltõbiseid lapsi. Või kui proovitaksegi, saadetakse sellised lapsed koju kah kohe.

  2. Kusjuures mina võiks küll öelda, et mind on hoidnud siiani haigestumast maski kandmine ja vitamiinide söömine. Mind iga sügis/talv püüab kinni mingisugune ülemiste hingamisteede haigus mida ravin ainult antibiootikumidega. Kuna käin tihti Tallinnas arstil ja alati kannan nüüd seal oleks maski siis olen siiani täiesti terve püsinud.

Comments are closed.