#elulineblogi

1 a 8 k 2 n 4 p

Just täpselt nii kaua nagu pealkirjas kirjas, üks aasta kaheksa kuud kaks nädalat ja neli päeva on möödas sellest, kui ma operatsioonil käisin.

Mul pole õrna aimugi, palju ma kaalun või kas ja millal ma saavutasin oma ideaalkaalu… Ma kaalusin end viimati enne Taisse minekut peaaegu aasta tagasi.

Septembris 2012 olin 65 ja väidetavalt olin novembris kui aasta möödus 62 – seda siis ilmselt mingi Tai kaaluga. Kohe pärast seda ootas ees Austraalia ja siinseid kaale ma nö ei usu, sest pole ühtki normaalset seni kohanud. Mingid suvalised elektroonikapoe kaalud pole ikka päris see. Kuigi aasta alguses olen kilganud, et kaalun 55… Tundub veidi ebatõenäoline, et ma paari kuuda kümme kilo alla võtsin…

Ootan Eestit, millal ma oma kaalule saan – võin ju huvi pärast Tais ka kuskil end sentide eest kaaluda, aga ilmselt on parem variant oma kaal!

Naljakas on see, et ma näen ju mis suuruses riideid ma ostan (need on väiksemad kui siia tulles) ja mul on tunne, et ma olen paks! Nagu reaalselt – ma ei tundnud end paksuna kui ma olin 111kg, aga nüüd tunnen :D Meelis muidugi teatas, et ma olen raudselt siin Kambaldas juurde võtnud… “Vaata, kui palju sa jood!” Nojah… Kui olen, siis olen, ega ma nüüd ära ei sure, aga Eesti minnes on mul veel aega, et täpselt kaks aastat pärast oppi olla ideaalkaalus!

Panen siia paar pilti, mis viimase viie kuu jooksul tehtud.

Meelis ütles selle pildi peale, et vaata oma lõuajoont.. Tõesti, vanasti oli mu pea nagu karvane pall.

 

Must teeb peenemaks, mis? Tavaline köögitoimkonna riietus!

 

Tais, mais. Sangad on alles!

 

Üks suht viimaseid pilte siin Kambaldas. Talv tuli, pidin soojad pidžaamapüksid soetama. Külm tahtis ära võtta. Ma ei kujuta ette, kuidas ma jälle selle Eesti talve üle elan.

 

Staffparty Kambaldas!

 

Proovisin poes kleiti number 38 – nagu näha, on see suur nagu kartulikott!

 

Meelis tegi pilti, et vaata kui peened jalad sul on. Sokid on muidugi põhilised, aga tegelt tšekkige kingi ja noh, sääri ka… On jah, nagu tikud teised :D

 

Ja selline ma olin, kui Meelis minusse armus
ja see on siiani tema lemmik pilt paksust-Leenust.