marimelli jõulupakk #3

Ma olen igal aastal teinud oma lugejatele erinevaid jõulupakke, sel aastal otsustasin igapäevase Dermosili loosi ja suure jõulupaki puhul teha hoopis mitu erinevat. Igal advendil läheb käima uus loos, kus peaauhinnaks midagi eriti magusat.

Täna on käes juba kolmas advent, mis tähendab ka viimast loosi ja seda, et võitja on jõululaupäevaks selge! :) Wuhhuu!

Sel korral läheb loosi FITBIT CHARGE 3 aktiivsusmonitor.

Vana aasta lõpp on ju teada tuntud lubaduste andmise aeg: uuel aastal lähen trenni, uuel aastal söön vähem kommi, uuel aastal olen tervislikum, uuel aastal võtan alla, uuel aastal… Kuidas võiks Fitbit teid motiveerida või teile abiks olla?

Kõik, kes soovivad võita endale aktiivsusmonitori, värv täpsustatakse teiega võidu puhul, jätke kommentaaridesse, milline Charge 3 funktsioon oleks teile kõige enam uuel aastal abiks. Tootega saab tutvuda kodulehel või Meelise postituses või Leenu postituses.

Võitja kuulutan välja siin samas kommentaarides nädala pärast!

Palju õnne, Grete! Palun kirjuta mulle emailile, et saaksin su emaili ja selle siis edastada Fitbitile! :)

376 thoughts on “marimelli jõulupakk #3

  1. Mulle meeldib selle kella puhul enim 24/7 pulsinäit. Oma praeguse pulsikellaga saan pulssi jälgida ainult pulsivööd kasutades, mis tähendab, et täpset kalorikulu näengi ainult treeningul, mitte igapäevaelus. Veekindlus on samuti suurepärane omadus ja juhendatud hingamissessioone katsetaks kindlasti ka!

  2. Une jälgimine ja sammude arv on esimesed asjad, mis pähe tulevad aga kindlasti on seal veel palju erinevaid kasulikke funktsioone.

  3. Ilmselt unekvaliteedi jälgimine , sest ma magan enamus öid väga halvasti ja seda juba lapsest saadik. Ning tahaks näha, palju ma siis tegelikult magan ja puhatud saan .

  4. Arvestades, et ma viimasel ajal nii väsinud hommikuti, siis ilmselt magamise kohta saadav info oleks hea teada. Seda minu praegune kell aga kahjuks ei võimalda :(

  5. Tahaksin teada palju ma öösel tegelikult magan lapse kõrvalt ja loomulikult saaks reaalse ülevaate päevasest aktiivsusest

  6. Nii vahva, olen sellist kaua hiilinud, aga pole veel võimalust ostmiseks leidnud :) Kõige rohkem aitaks mind ilmselt Charge 3 pulsi jälgimise funktsioon (lisaks teistele super lahedatele funktsioonidele). Kuna alustasin värskelt trennis käimist, siis tunnen, et üsna tihti läheb pulss väga kõrgeks ja tegelikult tekib sellest ka üsna halb enesetunne. Koormustaluvus on kehvaks jäänud…. :) Ilusat jõuluaega teie perele!

  7. Mulle meeldib kõige enam pulsinäit ja veekindlus, sest ujumas käin tihti ja oma eelmise kella pidin koguaeg enne vette minekut ära võtma.

  8. Lugesin sinu postitust, et mis funktsioon siis oleks mulle vajalikum :)
    Nii, esiteks ilmateada-môtlesin, et voh, see kuna millegipärast mul vâga oluline teada koguaeg mis ilm on!
    Loen siis edasi, kirjutad uneaja jälgimisest- no tglt ikka see olulisem kui ilm!
    Loen siis veel edasi- no mine pekki! Naistetervise jälgimine ju veel kôige olulisem!
    …. nojaa siis veel sammulugeja jne.
    Ehk siis tglt on KÔIK funktisoonid ju vajalikud, muidu nad poleks seal!
    Ja loodan ûliväga vôita seda ning siis järjest kôiki funktsioone kasutama hakata :)

  9. Kuna kevadel beebi sündimas, siis oleks tore beebiga jalutades ka sammudel silma peal hoida ja motivatsiooni saada :)

  10. Fitbiti kõik funktsioonid on üliägedad, aga teistest sarnastest kelladest on ta unekvaliteedi hindamise funktsiooni võrra parem.

  11. Funktsioonide poolest erineb see kell minu praegusest päris palju, aga ilmselt kõige rohkem oleksin huvitatud infost kogu päeva kaloripõletuse ja (naiste) tervise jälgimise kohta :) Ahh, hingamissessioonid on ka põnev :D Ma ei suudaks valida.

  12. Ma tahaks väga teada, kui paljy ma ennast liigutan. Varem oli runtastic aga selle peab iga kord ise käima panema, jube tüütu.

    Samas magan suhteliselt katkendlikult, väga hea oleks jälgida, kuidas asi tegelikult on. Ehk vähemalt psühholoogiliselt tunnen ennast väljapuhanuna siis kui seda ekraanilt näen. Või vastupidi, olen väsinud kui selgub, et väga halb uni on

  13. Une jälgimine ja faasid – olen ülimalt kehv magaja, kes ärkab iga krapsatuse peale üles, lisaks muretsen liialt ja kõik see stress tuleb minuga ka unesse kaasa. Kuna inimene teadupärast laeb end just une jooksul täis, siis une kvaliteet või vähemalt tsüklite jälgimine paraneks ilmselt FitBiti abiga.

    1. Isssand, ma lugesin: “Kuna inimene teadupärast laseb end just une jooksul täis…” Ja ma ei saanud aru, et mismõttes.. ja veel “teadupärast” ka :D

    2. Ma lugesin just sama asja ja naersin pisarateni. Siis lugesin kommentaari uuesti üle ja rahunesin, sest no nii kena korrektne postitus ja keegi ju tegelikult end täis ei lase. Vist üleüldise korrektsuse pärast mõjuski see valesti loetud sõna nii plahvatuslikult naljakalt. Järgmiseks lugesin seda kommentaari ja naersin jälle.
      Ma pole juba tükk aega naernud, seega suured tänud teile Jane ja J!

  14. Mulle tundub kõige põnevam unerežiimi jälgimise funktsioon – just see, et kui palju kerget und, palju üles ärkamist, palju REMi. Kui mõni hommik eriti unine on olla, saaks kohe tsekkida, millest see olla võib. Motiveeriks paremini unerežiimi jälgima ka :)

  15. Une jälgimine on kõige rohkem abiks, kuna magada saan üpris halvasti mõni öö, siis tahaks väga teada, kui kvaliteetne see vähenegi uni on.

  16. Hetkel tahaks teada oma une reziimi.Vahel tundub, et magan ju ajaliselt piisavalt aga ikka välja ei puhka. Vahel on jälle tunne nagu polekski üldse öösel maganud. Tahan teada mis siis tegelt toimub.
    Ja kuna töö tundub suht liikuv siis oleks huvitav näha kui liikuv tegelikult

  17. Minul oleks kõige põnevam jälgida magamise režiimi, samas ka sammude ja kalorite loendus oleks kasulik :)

  18. Ma olen juba tükk aega tahtnud oma vana polar loop-i välja vahetada ja fitbit oma täpsema unejälgimismeetodi ning pulsimõõturiga sobiks nii hästi :)

  19. Käin 4-5 korda nädalas trennis. See kell annaks pulsi põhjal infot treeningute efektiivsusest ja kaloripõletusest.

  20. Tegelen aktiivselt jooksmisega ja pulsinäit oleks kôige esimene variant sest vana Polari kellal käib see rihm ümber kere ja üldse ei meeldi huvitav oleks ka unekvalieeti jälgida sest kodus kasvamas väike poiss, kes ikka öösel häälitseb

  21. Sammud ja uni. Väikese lapse kõrvalt on tunne, et liigun väga palju ja ei maga üldse.

  22. Liigun liiga vähe ja söön ilmselgelt liiga palju. Magama saan tavaliselt kell 3 öösel ja tõusen kooli ajal pool 8 hommikul. Väga paljud virisevad, et ma ei võta telefoni vastu, kui nad helistavad ega vasta piisavalt kiiresti sõnumitele. Seega lihtsam on vastata, mis oleks mulle kõige vähem abiks – see, et antud aktiivsusmonitor on veekindel, sest ma ei oska ujuda. Samas ujuma õppimine on mu järgmise aasta to-do listis, nii et võibolla saaks ka see kasulikuks. :D

  23. Veekindlus! Praegune Charge 2 ei ole veekindel ja kohati ikka tunnen puudust sellest omadusest.

  24. Pulsi mõõtmine, kuna trenni tehes läheb pulss väga tihti liiga kõrgeks ja oleks tore seda jälgida

  25. Väga meeldib unerežiimi jälgimise funktsioon. Tempo ja vahemaa jälgimine samuti väga hea, siis ei peaks jooksuringile telefoni kaasa võtma.

  26. Oh, seda loosi olen ma oodanud! :)
    Trenniga olen juba alustanud, seega mingit selletaolist uusaasta lubadust pole. Küll aga avastasin enda jaoks mõni hetk tagasi jooksmise. Ma olen muidu terve elu vihanud jooksmist, sest hakkan ruttu hingeldama ja võhm saab otsa. Ühes rühmatrennis olin aga sunnitud jooksma ja avastasin, et ma nüüd juba jaksan küll. Olengi u 3 kuud nüüd käinud 2-3 korda nädalas ja arendanud tempot ja vahemaad. Puudu on ainult pulsikell, et saaksin trenni teha oma optimaalses pulsivahemikus, et areneda veelgi rohkem ja õiges suunas. Sellisel juhul on trennist kasu ka. Fitbit Charge 3 on silma jäänud just oma ilu poolest, samuti pole ta nii suur, kui mõni teine aktiivsuskell.

  27. Mind huvitaks väga une ja muidugi tervise jälgimine aga eks kõik funktsioonid on põnevad.

  28. Hei
    Alustasin sügisel vaikselt jooksmise harrastust.Riietusse olen juba investeerinud,aga sellise abivahendiga jälgiks kindlasti pulssi ja oleks veelgi rohkem motivatsiooni näha enda saavutusi ja võimalikku arengut.

  29. Unekvaliteedi jalgimine oleks ka minule koige olulisemaks funktsiooniks, uni tuleb ja laheb millal ise tahab, vahel 12h magamine ka ei anna puhanud olekut. Ning ka see pulsi nagemine oleks voib-olla midagi, mis aitaks hoida arevushoogusid presentatsioonide ajal ylikoolis – no, et naen, et hakkab pulss yles minema ja saab ennetada kasutades spetsiaalselt hingamistehnikat, enne kui see pulss taiesti laes on.

  30. Une jälgimine, sest olen viimasel ajal kimpus sagedase öise ärkamise ja kehva une kvaliteediga, lisaks on suurepärane boonus veekindlus. Olen juba ammu oodanud veekindlat Fitbit´i, millega saaks ujumas käia. Ainus sümpaatne aktiivsusmonitoride tootja ja kuna ma armastan ujumist, siis on suurepäraseks boonuseks edusammude jälgimine ja uute eesmärkide seadmine ning nende saavutamine.

  31. Mina kingiks kella oma emale. Tal on probleeme magamisega, seega ta on ammu tahtnud kella, et näeks kui palju ta magab öösiti. Ja muidugi sammulugeja oleks ka tähtis.
    Ilusaid jõulu aegu.

  32. Enim huvitab kindlasti une jälgimine. Olen juba päris pikalt hädas oma magamisega ning siis olekski hea näha oma une kvaliteeti. Lihtsalt väsinud ja pole välja puhanud- mis siis selle une ajal toimub.
    Teine lahe funktsioon on naise tervise jälgimine. Olen siiani kalendrisse märkinud ja otsinud mõnd head äppi, aga see oleks kohe mitu ühes- kogu tervis, liikumine ja muu ühest kohast.

  33. Une jälgimine, kuna beebi tõttu on ööd nii hektilised, et üldse aru ei saa palju ma magan :)

Comments are closed.