Lugeja küsib: sekselu raseduse lõpus – kas ma võin Meelise looteveega üle uputada?

Instagramis tulnud blogipostituse soov.

No mis ma oskan öelda. Ma ei saagi mäletada, et ma Hedonit oodates nii palju seksida oleksin tahtnud, sest mul oli platsenta previa ja pidevalt arstid soovitasid seksiga tagasihoidlikku joont hoida, ennast hoida, rohkelt lamada ja mitte pingutada.

Kuigi see poole raseduse peal muutus ja platsenta liikus oma õigesse kohta, olin ma ikkagi esmarase ja.. kartsin vist. Päris seda ei olnud, et Meelis oleks üheksa kuud pidanud uru ees ulguma, aga mingit raju k*** ma ka ei mäleta sellest ajast.

Seevastu selle rasedusega – ma ainult seksiks. Algusest peale on libiido sajast sadakakskümmend. Nagu jõhker. Ma ei mäleta üldse oma elust sellist aega, et ma nii palju seksida tahaks. Mu jaoks oli vanasti seks nagu.. noh jah, saab on tore, ei saa, ei sure. Aga praegu on küll pigem tunne, et ma suren kui ei saa. Õnneks ajad klapivad kenasti – kodukontor you know!

Ja kuigi ma tunnen end suht vaalana, raske on keerata, pöörata, olla ja nautida, siis.. ei ole see minu seksiisu ära viinud.

Foto: Anete Toming | Pesu: Change Lingerie

Aga ükspäev teatas minu armas abikaasa, et kuule, aga mis siis saab kui sul veed voodisse tulevad.. ja fantaseeris (või pigem ei saa seda vist fantaasiaks nimetada, elavalt ette kujutas), et mõtleks, kui me seksime ja veed valla lähevad, siis ta on nagu mingi märg kalts seal keset voodit.

Vot, see on küll asi, millele ma üldse mõelnud ei olnud. Lohutasin teda, et Napsie madrats on ju hullamiskindel, kate eemaldatav (ennegi seda pesumasinasse pannud!) ja vaevalt et see lootevesi sekundiga madratsi viimase kihini välja imbub.

Õnneks sellele on lahendus – meil on voodis kaks madratsit üksteise otsas, sest korteriomanikul polnud vana kuskile panna, aga meie enda Napsiest ka loobuda ei tahtnud, seega on meil isetehtud kontinentaalvoodi (hahahha) ja kui ühel ööl meil lasteaiakaaslase sleepover oli, siis viisime ühe madratsi elutuppa põrandale, et lapsed seal hullata saaksid.. et aga vahetame madratsid ära. Paneme Napsie alla poole ja vana madratsi üles poole ja kui looteveed peaksidki sinna purunema, siis seda lihtsam temast loobuda..

Üldiselt ma ei oska ettegi kujutada, kas see on reaalselt võimalik, et looteveed saaksid seksi ajal valla pääseda või ei, see tundub mulle sama ajuvabana kui need mehed, kes arvavad et nad oma suguelundiga beebile pähe taovad :D Samas tunduvad looteveed veidi loogilisemad, sest nagu ma ka eelmisest korrast tean, siis ega nad ette ei teata, et nad pahisema hakkavad.

Aga mitte sellest ma ei pidanud kirjutama. Ma ei taha reklaamiks ka minna, aga ma ütlen ausalt, et kuna abikaasa on veidi hirmul olnud viimane nädal, et äkki ikkagi looteveed lähevad voodis valla, siis.. on mul uus Lelo Sila, kes päeva päästab. Mõnikord suisa mitu korda päevas.

Kuidas teil seksiga oli/on raseduse lõpus?

11 thoughts on “Lugeja küsib: sekselu raseduse lõpus – kas ma võin Meelise looteveega üle uputada?

  1. Tulin lugema, et põnev teema aga katkestasin poole pealt kus napsie jutt hakkas. Reklaam, reklaami otsa.

  2. Kui mul looteveed voodisse tulid siis need ongi ju tavalised veed, haiglast tulin oli voodi igatahes kuiv ja polnud plekkigi järgi

    1. No ma ei tea, mul olid esimene kord mingi valgelimasegused, see lootevõie vms. Et päris läbipaistev kraanivesi see ka ei olnud. Ma tahaks küll madratsit pärast seda pesta/välja vahetada.

    2. Kas lihtsam ei oleks osta veekindel madratsikaitse lina? kui siin muretseda, et peab äkki uut madratsit hakkama ostma. Suht elementaarne ju, beebiga hakkab ka neid “õnnetusi” nkn juhtuma kui teie juures magab.

    3. Hm… ma ei tea, mul Hedoniga ei juhtunud voodisse mingeid õnnetusi.. Ta magas muidugi suht palju ka enda voodis, aga ka sinna ei tekkinud mingeid erilisi õnnetusi, läbilaskmisi või alla tegemisi..

    4. Mu meelest hea ikka, kui on igaksjuhuks kaitselina olemas, palju lihtsam on see visata masinasse kui hakata madratsit pesema vms. Meil käib küll madratsil see kate ka pealt ära, aga no see on nii hiiglasuur (180×200), tülikas ära kiskuda ja ei mahu ilmselt pesumasinassegi. Mul ikka beebiga vahel juhtub, et hommikuks on mähe lekkinud (harva küll, aga vahel võib juhtuda) või lödistab piimaga vms.

  3. :D Ihii. Meie peres nii juhtus. Kuu aega enne tähtaega. Väike hommikune hullamine ja mingi hetk tunne, et kuule nii märg pole kunagi olnud. Aga tegelikult looteveed nirisesid. Õhtuks oli poja olemas.

  4. Selleks on madratsikaitsed olemas, igasugune vedelik siiski rikub madratsit. Veed võivad ka öösel magades ära tulla või nirisema hakata.

Comments are closed.