Aiatuuning täies hoos

Paar nädalat saate nüüd mu aiatuuningu juttu eest ja tagant, sest see on lihtsalt asi, millega ma viimasel ajal tegelenud olen.

Pole vist sellist saiti, kus ma käinud ei oleks ja aiamööblit, varikatuseid, õuevalgusteid jne poleks vahtinud.

Aga tee mis sa teed, Cherry valik on ikkagi kõige soodsam. Pole mina veel näinud, kust neli tooli ja laua saaks kolmesotiga. No kui sa just mingit räbalat ei taha. Aga see Cherry komplekt on just selline, nagu ma unistanud olen.

uploads-1431437574405-moobelAlla1

Kui mul oleks räigelt ruumi, siis ma telliks endale samast materjalist veel paar lamamistooli ka, siis oleks nagu puhkus Mehhikos :D

Nali naljaks, igaljuhul see kampaania on kohe lõppemas (vaata siit!) ja ma sain veel jaole, hiljemalt kuu lõpuks peaks kraam kohale jõudma, siis saan teile näidata ka!

Lisaks tellisin ära varikatuse (sellise!) ja veel nipet-näpet. See nädal on mingi megashopingunädal olnud. Just tulin Gemossist – mmm, mõnusmagusaid roogasid hakkab jälle tulema :) näiteks kavatsen ma teha ühe mereannigrillpeo – lihast juba hakkab villand saama. Plaanis on PinaColada marinaadis krevetid… Kõlab hästi, mis?

Mis teie suveks plaanite? Uuendate aiamööblit? Värvite terrassi? Niidate muru? Mis teete?

10 thoughts on “Aiatuuning täies hoos

 1. Kuna elan ise ka korteris aga selline grillimise võimalus siin puudub (alati saab muidugi seda tekkitada :D ) siis ei olegi aiamööbli hindu kunagi vaadanud. Kui nüüd aga su postitust lugesin siis esimene mõte oli “appi kui kallis kõik on!” :D
  Mitu korterit teie majas kokku on? Kas teiste naabritega on mingi kokkulepe ka kuidas aeda jagate? Võivad näiteks nemad ka teie nurgakeses istuda, teie grillil grillida või pigem igal ühel oma nurk ja vahendid?
  Ootan juba pilte valmis aianurgakesest! Tundub, et tuleb hubane pesa ;)

  1. Meil on vist 10 või 12 korterit, ma täpselt ei teagi, pole kõige üles kunagi roninud. Aeda võivad kasutada kõik, aga millegipärast toimetame seal aint meie, ja üks meie naaber, kellele meeldib lilli istutada ja niisama chillida. Tal käib vahel lapselaps siin ja siis nad ikka on aias.
   Meie oleme pmst ise kõik ostnud, grilli, nüüd varikatuse ja mööbli… Ega ma ei keela kellelgi minna ja grillida ja istuda, aga nad lihtsalt pigem ei käi hoovis.

 2. Ma ei saa aru. Pidevalt kirjutad, et Meelis saab miinimumpalka, aga iga nädal tellid gemossist asju ja ostsid endale kolmesotise aiamööbli lampi? :D

  1. Ma pole öelnud, et Meelis saab miinimumi, vaid alla keskmise. Miinimumiga me küll kahekesti (isegi kolmekesti) ära ei oleks vahepeal elanud. Aga mul emapalk ka ju ;)
   Ja Gemossis on ODAV! Seepärast ma seal käingi, korra kuus vms, ostan põnevat kraami.

 3. Niidan muru ja kastan lilleampleid :D Järgmine suvi ehitame terrassi. Uues kodus pole veel poolt aastatki täis, nii et tasapisi tuunime.

 4. Ilus mööbel! Olen nõus Aa—ga. Kui inimene teenib alla keskmise, maksab üürikat ~300€ ja muud kulud peale, siis sellisest ostlemisest aru ei saa. Meeletud väljassöömised, mitte tavakauba ostlemised… no kuidas on see võimalik???

  1. ma ei saa aru, milline on mitte tavakauba ostlemine?
   ja ma ütlen veelkord, et ma ju teenin ka midagi… mitte mingeid ulmesummasid, aga siiski mingit honorari tiksub vaikselt.

 5. Blogieetika mõistes oleks vist viisakas kirja panna, kas antud postitus on koostöös Cherryga – ehk et tegelikult saad selle aiamööbli odavamalt või suisa tasuta kätte. Aga keegi ei käsi sul seda muidugi teha, lihtsalt välismaa blogisid lugedes on nii ja mulle hästi meeldib sedasi.

 6. Jaa see mööbel on väga stiilne!
  Mina ka tellisin selle juba eelmise satsiga Cherry’st ja juba käes ja kokku ka pandud.
  Ideaalne terassimööbel. Soovitan kindlasti soojalt. Ja hind on tõesti ka super hea! Mul oli kusjuures sama mõte, et oleks samasugused päevitustoolid ka, siis oleks vinge. :)

Comments are closed.