#elulineblogi

Anna veel kuradile näpp… Tõmbab ikka sajaga sisse

Ehe näide sellest, kuidas annad kuradile näpu ja ta su käe haarab. Sõltuvus Hiina kraami tellida on kiire süvnema.

Avastasin enda jaoks Hiina kraami Austraalias olles, kõik tundus nii odav – tellida kleit, pintsak, püksid 10 doltsi eest, normaalne ju. Seda enam, et ma tüdinen riietest kiirelt ja ei taha neile ülemäära kulutada. Enne panustan kallimatesse kingadesse või kottidesse.

PS. mul on siiani kapis riideid, mis ma tellisin Austraalias elades ja ma ei ole neid kordagi kandnud – pole olnud sellist üritust, kuhu need sobiks. Aga see selleks.

Näiteks see kleit, mille ma viisin nüüd Pere Kirbukasse müüki (vaata siit lähemalt).

IMG_7433 IMG_7434

Mäletan, kui ma vahepeal ei bloginud ja nägin neid Sheinside’i postitusi ja mõtlesin, et tahaks ka. Siis nad kirjutasid mulle – ma olin, jeejee, ja siis avastasin pärast kolme tellimust, et sealt pole suurt midagi tellida, sest need numbrid on ikka väiksed jne
Siis kirjutas mulle Romwe, samasuguse ettepanekuga, et telligu ma aga kraami ja kirjutagu. Mõtlesin, et no hea küll.

Siis mõni aeg hiljem kirjutas Dresslink ja veel mingid kaks kohta, mida ma isegi enam ei mäleta, valisin siis selle Dresslinki, et seal laste asju ka. Nüüd pakuti veel mingit CNdirecti, et telli meilt ka.

No palju ma jõuan seda kraami kokku tellida. Ja siis ülitihti on see, et neid asju, mida ma tahan, ei ole minu suuruses, ei saadeta blogijatele, ei saadeta Eesti jnejne

Samas ma nagu kogu aeg mõtlen, et ei taha suhteid katkestada ka, et ikka vahel miskit vaja ju. Samas ma upun sellesse Hiina kraami ära. Nii ma siis jagangi endale mittesobivaid asju pidevalt laiali.

Eelmine nädal tuli mulle mingi kolm pakki vist. Kuna ma ausalt ei viitsi teha eraldi sadaviitekümmend postitust igast asjast, siis mõtlesin, et teen sellise peek a boo postituse sel korral.

ARVA ÄRA MIS ON PILDIL…

2S8A7360

Ma üldiselt olen käekottide suhtes üsna kriitiline, nad peavad olema mõnusalt mahukad ja ülimalt mugavad. Leidsin Sheinside’ist kaks kotti – selle narmastega (vaata siit!) ja selle ümmarguse (vaata siit!)

2S8A7364

Selle ümmarguse tellisin tegelt selleks, et sinna on hea beebi piimapudel peita ja paistan nii fäänsi välja :)

Viimases Sheinside pakis oli ka vikerkaarevärviline sall (vaata siit!), mis on pigem selline kaelalips, kui sall. Aga mõnusas värvigammas ikkagi.

2S8A7389

Kuna ma ükspäev mökerdasin endale mingit maski näkku ja tundsin, kui suur kadu sellel on, kui ma seda näppudega teen, siis tahtsin mingit suurt pintslit, aga kuna mul läks katki ka üks mu lemmik hajutuspintsel, siis polnudki vaja kaua mõelda, et tellida endale üks pintslite komplekt (vaata siit!)

2S8A7373

See musta-valge triibuline kleit (vaata siit!) on imeline ja pärit Romwe‘st. Nagu mõnusalt pekke varjav ja ilus. Lihtsalt mul rinnad natuke suured selle jaoks. Proovin mingi päev uuesti, mingi teise rinnahoidjaga, ehk saab ikka asja, sest muidu see mega-megailus kleit.

2S8A7378

No ja kuna Mallu pulmateema on kollane, siis olen hulgaliselt ikka kollaseid asju ka sekka valinud. See viimane kleit (vaata siit!) on küll sinepikarva ja ilma vööta näen ma välja nagu nunnad hoos, aga kui vöö peale panna, on täitsa kobe. Mitte, et ma sellega kuskile läheks :D

Ja viimases Romwe pakis oli veel üks must kleit (vaata siit!), mis tegelikult on veits veidram kui pildil. Ma ei saagi aru, kas sellel kleidil on taskud või on selle lõige imelik. Vist mõeldud nats kogukamale inimesele, kellel rohkem peffi taga on. Mul on see seljas imelik, aga mingi suvise öösärgi-kodukleidina ajab asja ära.

No ja kuna seal CNdirectis on ka palju erinevaid asju, mida peamiselt kleite müüvates Sheinside’is-Romwe’s pole, siis lappasin läbi vist kõik kataloogid – alustades elektroonikast, lastest, lõpetades mingite flash pakkumiste ja kahedollari pakkumistega. Mis mulle eriti meeldib – seal on ka meestele midagi. Mitte palju, aga siiski. Ja titeasju ka.

Tegin kiire tellimuse – valisin Meelisele püksid, endale ühe särgi, Hedontsikule mingi komplekti ja mingi mussi mängiva asja. Ta tundub meil väga muusikahuviline, kogu aeg tahaks mussi kuulata, “Laula mu laulu” telekast vaadata ja kitarrimängu kuulata. Las musitseerib siis ise :)

Ja kes netishopingut teha ei viitsi, siis Pere Kirbukasse läks kotitäis minu ja Hedontsiku kraami. Hinnad endiselt megasoodsad – titeasjad 50 senti ja muud asjad natuke kallimad :)

perekirbukas

8 thoughts on “Anna veel kuradile näpp… Tõmbab ikka sajaga sisse

 1. Aga kui sa arvutad kokku kõik need korrad kui oled pidanud riided ära andma, sest need ei sobi? Siit blogistki leiab juba mitu korda… Kui kümnekat hooletult üle õla visata korduvalt, siis ju koguneb suurem summa lõpuks. Ütlen ausalt, et olles ise olnud koduperenaine vahepeal, ka käisin selle tee läbi, a la poed kaugel ja olen päeval üksi kodus, mis ma ikka teen… netti šoppama!
  Suur osa oli sellelgi, et siis jälle midagi oodata.
  Lõpuks ongi kapp mingit odavat hiina sitta täis. Pealegi need hiina asjad on kuidagi nii äratuntavalt hiinakad, halvasti istuvad ja odavus karjub juba peale vaadates näkku. Ma mingil ajal sain aru, et ei taha kaelas kanda silti “odav hiina pask”, kuna pean endast veits rohkem lugu siiski…
  Nüüdki ega ma kallist midagi ei osta, aga ostan hooajaks vähem, ainult piisavalt palju kallimad, et kangas ei paistaks nii kehv välja ja häbi kätte ära ei sureks, sest no ei istu need hiinakad hästi ja kui enda suhtes sama kriitiline oleksid kui mingi spa teenuse osas, siis näeksid siit blogi piltidelt, et ega need sulle ka ideaalselt ei istu. Üks kleit kisub kõhult, teine kaenla alt jne.
  Soovitan soojalt vabaneda sellest “uute kaltsude” sõltuvusest (päris kaltsukas isegi parem käia, seal kvaliteetsemad asjad, kui et nö uuest asjast kohe pärast paari kandmist enivei kaltsu saad). Nagu sa ise kogu aeg ütled – ega ma paha pärast ;) ;)

  1. No ma ei jätagi mõttetut jura alles, jagan laiali euri eest ja olemas :)

 2. Oioi, näita seda kollast kleiti seljas ka. Ma otsin ka just pulmaminekuks kleiti ja see üks variantidest:)

  1. See on seljas nagu nunnarüü. Kui sul rinda pole, siis see ei sobi sulle. Ausalt.

 3. Mind tegelt huvitav, kas sinna Pere Kirbukasse saab lapsevankriga ka sisse? :D Läheks tšekiks oma Robertiga Hedontsiku riideid :D

 4. See musta-valge triibuline kleit on niii ilus. Kui kaua muidu sealt Romwe’st kaup kohale jõuab?

  1. Mingi kuu aega vist :) neil kirjas 10-25 päeva, aga no alla 3ndl pole küll tulnud

Comments are closed.