#elulineblogi

Eesti tippmodell stardib taas, loomulikult koos meiega

Ma küll olen kodune, aga siiski meelelahutushimuline. Telešõu, reality, “Eesti tippmodell” stardib taas. Ja nagu ikka, lööme jälle kaasa. Me oleme nagu jokkerid igal aastal, kes käivad modellihakatisi proovile panemas.

mina enne minekut; kleit: Vila (sain kaltsukast 1€ga), kaelaehe eBay (5€), päikeseprillid H&M (6€); kaal 68kg (Instas kõik ütlesid, et ma niiii sale.. Aitäh, kuigi kaal sama mis enne)

Eelmisel aastal olid nad kas just läbinud meediakoolituse või oli see tulemas, ja meie läksime neid pärast samapäeva õhtu moešõud kollitama oma ründereporteri küsimustega… Sel aastal siis kollitasime neid moešõu ajal. Eks te saatest näete täpsemalt, aga päris naljakas oli. 

Eelmise hooaja Katja oli seal, ja juba teatas enne algust, nonii, mis teil täna plaanis, ma mäletan küll teid eelmisest hooajast… Tal oli õigus. Me polnud seal niisama. Ikka kiusamise eesmärgil. No, modellihakatised said hakkama. Tüdrukud paremini kui poisid. Poisid feilisid ikka täiega. 

See kollektsioon, mida nad esitlesid… Anna abi! Mingi LAV, mille looja nägi välja nagu grillkana kuubis, toodab kanepist ja bambusest ja ma ei tea, mis loodusjääkidest asju. Hinnad on hallo, kosmos! Mingi suvaline kleidinäru maksab 790€! Tule taevas appi, selle eest saab kaheks nädalaks Taisse ja tagasi! Aga, ökomöko emmed võivad sinna lehele tormi joosta. Ma enne teeks ausalt kilekotist kleidi. Või noh, seal on paar ilusat asja ka, aga ma ei maksa never ever mingi tuunika eest sotti või kleidi eest kaheksat sotti! 

Ja no modellide osas oli kohe näha sellest valikust, kes on katalooginägu, kes on seal lihtsalt bitšimise eesmärgil (ühel olid mingid kosmosemuti tissid, no temast ei saa modelli, for sure!; samas Meelis viitas mingile teisele tšikile, kellel oli reaalselt A50 korv, et temast ei saa asja, ma palusin Harleth Kuusiku tisse vaadata (Eesti modell, kes on maailma modellide top 50’s) Minu “lemmikud” välimuse poolest kukuvad alati esimese viie hulgas välja ja siis mulle tekivad uued lemmikud, kellele ma kaasa hakkan elama.

Eelmisel aastal meeldis mulle ka mingi blond, kes esimeses saates juba koju saadeti. Siis hakkas mulle meeldima Gerili, kes tegelikult on megailus, aga mitte selle saateformaadi “ilus”.

Kes tahab jälgida modellisaate telgitaguseid, siis seda saab teha Eesti tippmodelli blogi lugedes või üleüldse natukene meediast ja teletegemisest aimu saada, siis tasuks lugeda tippmodelli peatoimetaja blogi – siit!

13 thoughts on “Eesti tippmodell stardib taas, loomulikult koos meiega

 1. Gerili oli küll inetu :( minu lemmik läbi nende saadete on olnud Helina, kes ka võitis

  1. Mulle meeldivad kommertsmodellid, nagu Sandra Ude, Gerili, Triinu Lääne jne

 2. Kuna Liisi esimesel salvestusel ütles, et seekord otsitakse perfektset kommertsmodelli, siis järsku sul veab! ;)

 3. Kui õiges suuruses riideid kanda, siis näebki inimene palju parem välja :)

 4. Heh,vaatasin ka hindu- lapsele liibukad 50 euri, igati mõistlik jah :D

  1. No megaväiksed tissid! Kuigi kõige väiksem rinnahoidja mida tehakse on vist A70 (kuigi lasteosakonnas olen näinud ka A65), siis tal olid veel väiksemad :D

  2. Aa, ok, saan aru :) Tavaliselt on lihtsalt number eespool. Tegelikul ei ole ümbermõõt 70 sugugi väike. 50 ümbermõõtu tehakse ka mitmete firmade poolt (kuni G korvile kusjuures). Lihtsalt Eestis neid ei müüda. Change pesupoes on aga 60H täiesti saadaval. Enamik naisi teevad selle vea, et kannavad liiga laia ümbermõõduga rinnahoidjaid nii et 70 ja 65 ei ole üldse ainult mingitele kõrenditele. Ise olen 165/74 kg ja kannan 70GG suurust.

   Aga 50 ja A korvi pole olemas, sest nii väikese ümbermõõduga algavad korvid F-st. Korv on vastavuses ümbermõõduga. 50F korv on sama suur kui 75A korv.

   Võid vaadata pilte, kuidas 50 (UK 24) F/FF/G/GG rinnahoidjad istuvad: http://www.brabandproject.com/gallery/search/band/24

  3. See nr seal tähe järel näitab tegelt rinnaalust ümbermõõtu. Vaevalt kellegi täiskasvanud naise rinnaalune ümbermõõt 50cm on :D

 5. Hahaa, ma tean seda grillkana :D Riided on jubedad!! Aga ega ta ise vist neid ei tooda, toob maale ja turustab siin mu meelest? A no see tal järjekordne projekt, ei tea, kui kauaks…

 6. Mina ütleks, et näed palju parem välja, sest juuksed pole patsis.
  Minu arust sulle sobivad lahtised juuksed 10x rohkem, kui kinnised.
  Olen juba varem mitu korda sellele mõelnud.
  Seekord kommenteerisin, sest pildi pealt on näha, kui palju paremini sobib :)

Comments are closed.