Kaalunumber pea 13 aasta tagune

Täna siis pärast nädalast sööma-jooma orgiat Bulgaarias ja pärast jaane on mul hea meel teatada, et minu kaal algab nüüd juba kuuega, olles seega ligi 13 aasta taguse näitajaga.

1999. aasta suvel, kui ma töötasin tivolis, kaalusin ma 67 kilogrammi, mäletan, et mul oli siis kõht suht pisike ja mul olid seksikad sangad. Praegu peeglisse vaadates tahaks ikka kõhnem olla – ma olen vist peast soe?

Igatahes Bulgaariast rääkides, siis seal olid söögid nii jäledad, et ma sõin üsna vähe. Hommikuks tavaliselt ühe röstsaia (kodus ma eriti leiba-saia ei söö) fetajuustu ja mingi singi-vorsti laadse asjaga ja ühe keedetud muna. Mõnel hommikul see kõik mulle sisse ei mahtunud ja ma olin sunnitud alles jätma. Sellest rohkem ei söönud ma aga kunagi. Lõunaks võtsin endale paar viilu kurki, fetajuustu või hapukoort, lusikatäie keedetud makarone, millele panin peale mingi rõvedalt valmistatud kana või lihapallide pealt kastet.

Õhtuks oli suht sama menüü – mingit salatit lusikatäis, üks röstsaiake ja midagi veel. Liha sõin ma kokku kolm korda, kaks korda hotellis ja ühel õhtul kui väljas käisime. Kaks korda patustasin ka kiirtoiduga – sõin ühe mäki juustuburgeri ja ühe korra KFCs ühe kanakoiva ja friikaid. Karastusjooke ma eriti ei joonud, sest need olid rõvedad – mingist siirupist ja täiesti maitsetud. Hotelli söökide juurde jõin tavaliselt „apelsinimahla“, mida sai automaadist lasta ja mis maitses nagu kümnele liitrile veele oleks ühte apelsini näidatud – kuigi ilus kollakas-oranžikas oli teine küll. Mõne puuvilja manustasin ka selle nädala jooksul – ainult mõne, sest tänu eriti näljastele venelastele, kes endale kaussidega asju lauda vedasid, ei saanud ma neile üsna tihti löögile.

Alkoholi tarbisin mõõdukalt, kui nii võib öelda – kokku mingi kolm liitrit Martinit ja kolm pudelit Bacardi Breezerit. Mõned redbullid ka, aga viimane annab ainult 100kcal purgi kohta, nii et ma ei kurdaks.

Jaanid möödusid meil rahulikult – jõin šampust ja sõin paar tükki liha, paar lusikatäit salatit.

Koju tulles ootasid mind VÕILEIB, murelid ja praekartulid süldiga – viimane neist on alati see, mida ma kuskilt reisilt tulles tahan!

Kokkuvõttes oli normaalne nädal normaalse kaalulangusega. Järgmisel esmaspäeval möödub operatsioonist kaheksa kuud, eks ma siis teen jälle igasuguseid ülevaateid.

Praegu näen välja selline: