Kas õhupallid on romantilised?

On mõnel ikka romantikast arusaam? Mismõttes on õhupallid romantilised? Roosilehtedest ma saan veel aru. Jutt siis tänasest Kroonika refereeningust (link Publiku refereeringule), et Uku Suviste pruta Sandra tegi talle romantilise sünnipäeva üllatuse.

Mina, vana seltskonna hai, pidin ikka ju loo avama, et teada saada, mis üllatuslik aset leidis – õhupallid ja roosilehed söögilaual…  “Õhupallid tähendasid seda, et sinna sain oma mured, mõtted, pinged ja kõik, millest tahan vabaneda, ära panna ja lendu lasta,” õhkab Uku.

Wtf, kes neist kukkus? Ja kui sügavale? Lastele kingitakse õhupalle või siis naljaviluks täiskasvanutele, aga õhupallides pole küll mu meelest midagi romantilist, kui see just see Tallinna taevalaol sõitev õhupall pole, mille korvis sa ise oled.

Kes neid pealkirju mõtleb? Jah, seda küsimust on minu lugude alt sadu kordi küsitud, aga no nii mööda ma ikka ei kirjutaks ju :D

Mis on teie jaoks romantiline? Õhupallid?