Kõige naljakam lugejakiri..

Ma olen aastate jooksul saanud sadu, ma julgen isegi arvata, tuhandeid kirju meie blogilugejatelt ja sotsmeediajälgijatelt. Olen vaielnud, nõu andnud, tänanud, aidanud.. Kõike olen teinud. Aga naljakaima kirja tiitli annan ma sellele, kes kirjutas mulle pärast Valio Viola kampaania algust kui seda Insta storys jagasin.

Valiol on nimelt hetkel nimelt käimas kampaania, et kui kogud kokku kümme Viola sulajuustu karbikaant, saad need vahetada disainer Kadri Kruusi nahast käeehtevastu. Neid on kokku neli – pruun, must, punane ja hall.

Ma pean ütlema, et kuigi need on väga minimalistlikud, siis mulle täiega meeldivad. Mu sõbrannal on ammu mingi selline nahast riba ümber käe, küll mingi kiviga, ja ma iga kord vaatan teda, et nii äge, aga ma ei kannaks välja.

Kui Violast endast rääkida, siis mulle meeldib selle sulajuustu tekstuur, ta on hästi pehme ja selline vedel, kasutan väga tihti toitudes, eriti Hedonile pastat tehes või isegi tatart keetes panen sisse, et tuleks mõnus kreemine. Olen ka kanakastmesse lisanud. Mu enda lemmikud on paprika ja kukeseene oma. Kõige vähem meeldivad mulle forte oma (minu jaoks liiga intensiivne) ja maitserohelisega (minu jaoks on liiga kuivatatud maitsetaime maitse, samas on see Meelise lemmik). Ja nagu pildilt näha, siis Hedonile sobis ka maasikaga süüa:

Eile oli suur Viola pidu ka, kus sai Kadri Kruusi stuudios endale meelepäraseid käepaelu teha, kuna mul on kõik värvid olemas, siis panustasin sellele, et lasen Hedonil teha. Ta tegi oma lasteaia bestikatele ja loomulikult õpetajatele. Lastele saatis pakiautomaati, sest kohapeal olid Omniva karbid, mis sai kerge vaevaga ära täita ja teele panna.

Ma pean ausalt tunnistama, et nii meeleolukat ja sisutihedat influkate üritust pole ma ammu väisanud. Mega-megatore oli. Sai süüa, sai juua, sai meisterdada. Ja ma pean mainima, et mu Zacki kleit sobis ideaalselt sinna punasele Viola peole :)

Jutt läks lappama, aga küsimus, mis pärast seda videot tuli, oli see, et kas mul Viola karbikaasi üle ka jääb.. Ma alguses mõtlesin, et korjan need kokku ja saadangi sellele soovijale, aga märkamatult olen ma neid ikka ära visanud ja kui aus olla, siis saime me esimese portsu Violasid dieedi ajal ja.. Hedon on vast paar karpi selle ajaga ära söönud. Mul veel jagub. Niiet kui keegi päriselt tahab, siis kirjutage. Saab. Aga koos sisuga :) Ehk siis kui sa päriselt tahad kümmet kaant, mida saad hiljem käeehte vastu vahetada, jäta endast blogi kommentaaridesse märk maha!

#KOOSTÖÖ

63 thoughts on “Kõige naljakam lugejakiri..

 1. Mina tahaks 10 karbikaant, koos sisuga siis. Mulle ka Viola juustud väga meeldivad, v. a. Forte. Maitserohelisega on minu meelest väga hea! Mul puudub önnest just punane nahast käepael (2 paari punaseid jalanöusid on, kotti ka veel vaja).

 2. Tere! Aitäh mina oleks küll väga rõõmus kui ma saaksin valituks. :)

 3. Muidugi tahan juustu ja punast käepaela! Mehele juustud, mulle käepael :P

  1. Issand, ma ausalt kirjutasin rohkem kui ainult tahan.
   Meie pere lemmikud on need sulajuustud ka, maitserohelise ja kanaga. Kui muidu mul poiss (aasta ja üheksa kuud) sulajuustu üldse ei söö siis imekombel see läheb küll. Seega kui pakud, siis võtan vastu kõik

 4. mina tahaks :) ja sulajuuste sööme palju palju ka :) aga vast mitte 10 kaane jagu :D

 5. Oh, ülilahe oleks. Mu emme on täiegaa igasuguste nahast käeehete fänn – naistepäev ju tulekul.

 6. Sellisest pakkumisest ei saa mitte mööda vaadata:). Oleks soov küll saada nii sisu kui kaaned.

 7. Hei! Mina väga tahaks 8 tk veel- mul kaks olemas. Ühe paela jagu suutsin koguda (pruun tulemas) aga sinu käe peal oli punane ka nii ilus ja nüüd tahaks seda ka! Üliilusad on need ehted- tagasihoidlikud aga samas nii coolid :)

 8. Mida postitust
  See ju lihtsalt puhas reklaam täiesti lambise pealkirja ja “jutt läks lappama” nime all
  Võiksid ka koostöö märgi juba postituse algusesse panna või pealkirja tärni vms nagu teised suuremad blogijad. Hea lihtne siis mitte neid postitusi avadagi. Praegu teie blogi puhul loed postituse ära mingi klikika pealkirja pärast ja siis on lõpus tugev pettumus. Teised teevad ka koostööd ja reklaame, need ei häiri, kuna tean enne postituse lugemist, et on koostöö juba ja jätab palju parema mulje.

  1. Keegi paneb tärni, mina kirjutan #koostöö, keegi kolmas kirjutab esimese lause, keegi neljas jätab üldse märkimata – kes kuidas, igaühele oma.

 9. Ma olen ka käpp nende kaante kogumisele ja sisude tühjendamisel peale minu veel 3 õgijat. Just nimelt õgijat, sest paksu kihiga sulajuustuga röstitud saial/leival läheb silmapilgutusega alla. Ja pastat armastab ka meie pere väga koos selle kreemise tekstuuriga, mida ainult koorega ma kahjuks saavutada ei oska. Haha
  Eriti lemmik on just kukeseenega, kuid sööme kôike!

 10. Ooo, mu lemmik on samuti paprika ja maitserohelisega. Nämm, viib keele alla. Maitsta pole veel saanud suitsukana. Ma ei oska veel sellest käepaelast unistada, sest mul pole seda. :)

 11. Minu emale-isale ja väikestele õdedele väga meeldivad sulajuustud, nii tore kink oleks see neile! Käepaela saaks sõbranna, ta just eile ohkas kuidas tahaks sellist.

 12. Mina mina mina!! Tahaks punast käepaela ja kindlasti ei ütleks ära ka “sisust” :P .
  Ostan poest enamjaolt Valio oma, kuna kena kreemine ja mõnus. Armastan hariliku, ehk lihtsat sulatatud juustu :)

 13. Tarbime peres palju palju sulajuustu. Mees eelistab merevaiku mina valio oma. Ma polnud kampaaniast midagi kuulnud kahjuks :(

 14. Avaldan samuti soovi. Viimasel ajal oleme hakanud võid küllaltki harva ostma, pigem ongi kasutust leidnud merevaik või toorjuust. Kõigi suur lemmik on kindlasti makaronid toorjuustuga, aga süüakse saia-leivaga, määritakse tortilladele, mõni määrib krõpsudele või läheb ka otse paar ampsu lusikaga suhu! Ja kõige toredam on see, et neil ka laktoosivaba toorjuust olemas, seega ka mina saan seda süüa!

 15. Mina tahaks rohkem karbi sisu saada, ehe oleks kauba peale sulajuust käib igapäevaselt menüüsse.

 16. Mina karpe ei taha, küll aga sooviks seda kõige naljakamat lugejakirja lugeda. Seda, millest pealkirjas ja esimeses lõigus juttu oli.
  Kasuahne küsimus “kas teie käest karbikaasi saab?” ei ole ei märkimist väärt lugejakiri ega ka mitte naljakas, päriselt.

  1. Kopin, spetsiaalselt sulle:

   10. VEEBR 2020 13:04

   sul viola kaasi pole üle vä tahaks ka käepaela

   Ja eks nali on ka.. kuidas ma ütlen, subjektiivne. Mind näiteks ei aja naerma Simpsonid, on inimesi kes vaatavad kõhud kõveras.. Ehk siis see, mis ajab sind naerma, ei pruugi mind ajada ja see mis mulle nalja valmistab, ei pruugi sulle naljakas tunduda.

  2. Tahaks ka seda lugejakirja näha… See mida siia kopeerisid on ju mingi suvaline kommentaar? Omg, tõesti naljakas

   Ps käepaela ei taha… Jääb mõistmatuks kes üldse tahab mingi valio rihmaga ringi käia :D :D

  3. Sa ei pea muidu seda valiot eksponeerima, võid kanda ka “valio” all pool, aga nahkpael ikka kena ümber käe.

  4. Kas ma pean lugejale kirjutama ja ütlema, et ta kirjutaks pikemalt kuidas ta karbikaasi soovib, et sulle najakam oleks?! #naljatilk

  5. Sama lugu siin. Tulin ekstra lugema et oh, saab midagi mahlast ja huvitavat, aga ei. Ei ole siin juttu ei lugejakirjast ega ka naljast. Puhas reklaam lihtsalt. Mõttetu.

  6. Oh, kui see üks küsimus sulle nii naljakas tundub, siis ma ei taha teadagi, kui ribadeks sa end nende 30 juustu-, kaane- ja paelanäljaste peale naerad, kes siinsamas kommentaariumis veidi paljusõnalisemalt sama sodi lunivad…

 17. Mina sooviksin ka neid sulajuuste. Pole veel ühtegi proovinud, kodus üks on tekkinud, õhtul vaatan mis maitsega on ja siis proovin.

 18. Mina küll soovin, see käeehe meeldib mulle ja hea meelega hakkaks kandma :) Viola tooted meeldivad mulle ka väga :)

 19. Ehteid pole kunagi palju,eriti kui kodus on neli naist ja läheb tihtipeale kakluseks
  Sulajuustu maiustaks ära meespool.
  Armastab seda oma lõunavõikude vahele määrida.

 20. Kui sa nii lahkrltkub jagad, ega siis tüüpiline eestlane ei saa ju öelda ei kui kõik jah ütlevad.
  Sooviks ka siis koos kõigi teistega.

 21. Meil ka viimasel ajal on võid ja pasteeti hakanud asendama sulajuust. Punase käepaela üle oleks hea meel küll, sobiks hästi mu musta koti küljes oleva punasest nahast lipsuga.

 22. No kui sul neid veel pakkuda on, siis ei ütleks ära. Olengi hiljuti merevaigu Viola vastu vahetanud, aga uusi maitseid ei julge osta – äkki ei meeldi. Seega reklaam toimib, tänud :)

 23. Soovin osaleda loosis! Olen vaikselt ise juba alustanud kaante kogumist. Mulle just see maitserohelisega meeldib :)

 24. Minu lemmik on kaa paprika oma! :D Ja no elukaaslasele läheb kõik, mida vähegi saab mingi cm paksuselt leivale määrida, väga hästi peale. Heameelega võtaks karbid koos sisuga ja skooriks omale ühe ägeda käepaela ka :)

 25. Ma pakun, et see on üks kõige halvemaid reklaamtekste, mis ma kunagi lugenud olen. Pealkiri, mis abs ei haaku sisuga, selleks, et lõpus avastada, et tavaline Valio reklaam, lihtsalt teadlikult jälle kehvalt märgitud, et saaks ikka klikke ja keegi loeks ‍♀️.

  No anna abi, kes kurat kannaks mingit Valio paela käe ümber???!!!

 26. Oh, jumala
  Hea idee sellel
  Lugejal :) sooviks ka loosist osa võtta! Nii äge käepael! Nägin eveliisil ka, ja tahaks täiega!

 27. 4 kaant on olemas.
  Juustud on maitsvad ja meie pere lemmikud.
  Sooviksin

Comments are closed.