Kuidas ma blogilugeja teolt tabasin…

Käisin eile Krissus ja ma ausalt ei mäletagi, millal ma viimati sinna üles läksin.. Eile läksin sealt läbi ja vaatan, mida allahindlused igal pool. Vaatan siis, et näe, BonBoni pesupood ka.. suur 50% silt peal… Meenus kohe üks Nivali body, mida ma ammu juba nillinud olen… Et okei, vaatan…

Astun sisse, teretan viisakalt, preili leti taga. “Ei ole võimalik, ma just loen su blogi..” Okei. Mina, sajandi kõige kohmetum inimene siis viisakalt ütlesin, et tulin seda Nivalit nillima.. Ja no kui ma siin juba olen, proovin seda Freya pesu ka mis hommikul soodusesse läks.. Kuradi uudiskirjad, ma ütlen :D

Enivei, proovisin ja storitasin seal ja siis tulen ära ja no ikka preili küsib, et kuidas sobis ja.. ma siis et jaa, M on täpselt mulle.. Aga et noh, sa blogilugejana tead, säästuaasta…

PS! Keegi oli JUBA jõudnud mulle ka Instas kirjutada, et plapla, säästuaasta, mis proovid seal.. Ei teagi, oli see nali või mis.. Igaljuhul vaatas preili mulle otsa ja teatas: No kui säästuaasta, siis säästuaasta, need on sulle tasuta! Panen lapsele kommi ka.. Ja pakkis mulle imeilusa koti kokku.

https://www.instagram.com/p/BsdgFEVgZaf/

Awwwwwww!

#KINGITUS

4 thoughts on “Kuidas ma blogilugeja teolt tabasin…

  1. Miks ma poest võõra teenindaja käest tasuta asju ei saa. Võiks ka keegi öelda, et ei pea maksma, see kingitus .

  2. Oot kui sa oled blogija, siis peavad kõik uksed sulle valla olema ja kõik asjad tasuta saadud? Krdi moor oled

    1. Ei pea :D ma üldiselt ikka ostan asju, mis mul vaja on.. aga ega jah, mu naljadest pole kunagi aru saadud. Mis ma sellele jurale vastama oleks pidanud?!?

Comments are closed.