Kuidas ma poodi avasin

Juhtub siin elus ikka imelikke asju, peab tunnistama. Mõni aeg tagasi tuli meile päring, mis.. soovis minu abi poe avamisel. Ma olin veidi skeptiline, et mida täpselt vaja on minult, aga peagi sain aru, et ma saangi nö vabad käed, korraldada uue ehtebrändi tulek Eestisse.

Ma tunnistan, see oli mu jaoks kukepea. Ma olen enne üritusi teinud ja tean täpselt, kellele kirjutada kui midagi vaja on. Joogid – Butterfly Catering, õhupallid – alati Õhupallistuudiost, tahad koha peal pildistada – Photobooth.ee – muuseas, neil on uus megatuus telefonikujuline peegel. Kes juhib õhtut? Üks ja ainus Ženja Fokin, kes suudab lennult haarata kõike mida vaja. Ženja helistas konkreetselt kaks tundi enne, tavai, tee briif. Ütlesin, et kohtume tund enne ametlikku algust ja vaatame poe üle ja saamegi asja selgeks. Nii oligi, me olime veerand tundi seal, tegime endale asja selgeks ja olemas.

See on alati nii, ma inimlikult saan aru, et sinu jaoks on see üks ja ainus pidu (olgu selleks poe avamine, Jõuluvana tellimine, pulmade deko, õhupallide tellimine vms), siis tegijate jaoks on see üks kümnest. Meie jaoks kõik toimib, me teame mida me teeme ja kui olete usaldanud oma peokorralduse kellegi kätte, siis uskuge mind, te ei pea pettuma. Kõik saab täpselt nagu te tahate, lihtsalt enne teid võib olla pidu või viis ja me tegeleme teie asjadega kui aeg on käes.

Seda tõestas edukalt ka Venerdi poe avamine ja hiljem poe omaniku lausutud sõnad!

Mida me õigupoolest avasime? Avasime Solarises Venerdi poe, kus on hulgaliselt kahe õe loodud brändi Vestopazzo ehteid. Naised rändavad maailmas ja otsivad igapäevaellu lihtsaid ehteid, mis oleksid rahakotisõbralikud ja kõigile saadaval. Nädalas on seitse päeva, ehteid pole iialgi liiga palju. Neil on mitu erinevat liini, kõige kõnetavam ilmselt taastöödeldud alumiinium – konkreetselt vanast pannist on saanud ägedad ehted.

Vaadake lähemalt nende Insta kontolt @shopvenerdi (ma tegin reelse ja storysid ka sinna, highlightside alt leiab), sealt saab hea ülevaate, mida poes leidub.

Kohe varsti avavad nad ka e-poe (venerdi.ee), aga vabalt kui Solarisse satute, astuge sisse, te ei usu ise ka kui odavaid ja ägedaid ehteid seal on. Kõige kallim hind mida mina nägin oli 22€. Ma ostsin endale ise ka seal avamisel olles kahed kõrvarõngad, ühed panin kohe kõrva (pildil ka näha).