Milline on meie tavaline elu kodus?

Tänane päev on nii megakiirelt möödunud, et ma ei ole arugi saanud. Ja aeg üldse liigub halastamatult kiiresti.

Askis tuli jälle mingi aeg üks küsimus, millele ma ei taha vastata kahe lausega, sest tegelikult on teema päris hea.

Selgita natuke pikemalt, kuidas näeb välja Sinu ja Meelisa tavapärane õhtu kodus? Mida te teete? Kas kokkate koos/teed seda ainult Sina? Kas vaatate lihtsalt koos terve õhtu telekat või mis tegevusi ette võtate koos toredat :) + võid ka kirjutada, kus teile tavapäraselt käia meeldib.

Ehk siis kui ma vaatan seda küsimust, on päris mitu teemat, millele vastata.

Tavapärane õhtu
Kuna ma just enne vastasin mingile aski küsimusele, et rutiini meil väga pole – on ka õhtud erinevad. Mõni nädal on nii, et meil käib igal õhtul keegi külas. Siis tuleb igal õhtul süüa teha või mõnikord palub Meelis mingit konkreetset sööki…

Aga tavapärane õhtu sisaldab endas ilmselt ikkagi koos õhtustamist ja teleka vaatamist. Kui nüüd võtta üks kõige tavapärasem õhtu :)

Kes kokkab?
Meil on välja kujunenud, et mina kokkan ja Meelis koristab, kui mul just nõude virn üle pea ei kasva ja ma ei mahu kööki kokkama.

On asju, mis Meelisel tulevad paremini välja kui mul – näiteks kõikvõimalikud praetud asjad – kotletid, kartulid, kalapulgad, pelmeenid – ta viitsib passida seal panni kõrval ja oodata, et nad küpseks. Mina keerutan ja möllan ja olen kannatamatu. Pluss Meelis sheigib kõiki asju panni peal nii, et hoiab kaant kinni ja siis raputab. Aga ma ei jõua nende pannidega väga sheikida, mis meil on. Eriti wok-panniga, millega ma peamiselt ise süüa teen.

Koos kokkame me ka, aga tavaliselt ainult siis, kui on a) kiire, et ma lasen tal abitöid teha nagu mingite asjade koorimine, hakkimine jne või b) pirukaid

TV vs muud toimetused
Mina isiklikult olen väga väike telekavaataja, ma ei tea, kas ma vaatasin lapsena seda nii palju, et minu pärast võiks praegusel ajahetkel telekas olemata olla, või ma ei tea, millest see tuleb.

Aga on välja kujunenud mingid telesaated ja asjad, mida me vaatame. Kui vanasti oli modellisaade nagu püha lehm, mil me alati kodus olime ja vaatasime, siis nüüd on see asendunud “Kartulite ja apelsinidega”. Meil on FBs oma chat, kus me siis arutame, kes mida ütles ja mida kandis, ja mina olen haige tähenärija ja näen igast saatevigu (ala Vivian läheb kodust välja madalate kingadega, uksest välja tänavale astub kontsades, kontorisse sisse jälle madalates jne).

Ja loodetavasti see modellisaade tuleb ka peagi! Ei jõua ära oodata :)

Teisipäeviti on “Padjaklubi” ja tahaks öelda, et neljapäeviti on “Kättemaksukontor”, aga sel hooajal pole me seda vist kordagi jõudnud vaadata. No ja näosaadet vaatame me ka. Kui me nüüd mõni pühapäev nüüd kodus ei peaks olema, ei juhtu midagi. Sama on selle teise laulusaatega. Kui näeme, siis näeme, kui ei, siis ei sure ja järgi tervet saadet ei vaata.

Kui nüüd telekavaatamine välja jätta – siis ongi kaks variant, kas meil on keegi külas, või me oleme ise kuskil külas. Nii vahva kui see ka pole, siis Meelise parima sõbra naine on ka hetkel rase. Meil on täpselt kuu vahet ja nii jagub meil juttu kauemaks kui mehed tahaks :D Niisiis paar korda kuus on garanteeritud, et kas nemad meil või meie neil. Lisaks on alati sõpradel voli meile tulla ja eks ise käime ka külas.

Kus me käime?
Lisaks kellegi juures külas käimisele, võib meid leida näiteks erinevatest söögikohtadest. Pidevalt käime nö uusi kohti avastamas. Grete Kleini instagrami kaudu avastasime megavahva ja heade söökidega koha Café Tipo. Ja mõnikord võtame sõpradega ette, et lähme sööma – paneme mingi eelarve ja otsime mingi koha välja, sõidame jumal teab kuhu ja sööme. Mingi vahe testisime burgerikohti. No Räägu kebabiburksi vastu ei saa miski :D

Sel nädalavahetusel: laupäeval alustasime beebinurga tegemisega ehk saime fainalli värvipurgilt kaane maha ja käpad värviseks. Mina mitte nii eriti. Aga kõige parem nali oli see, kui üks sõber küsis, et kuidas me suudame värvihaisu sees elada. Ma ei tea, kuidas on teiste värvidega, aga Vivacolori värv on lõhnatu ja muuseas-muuseas – lapsesõbraliku märgistusega! Ja lisaks kuivab poole tunniga :) No sellegi poolest, oli meie alussein roheline ja värvida tuli kolm korda… Seega laupäev kulus sinna. Aga hea uudis on see, et täna sai värvi juurde toodud (mingit pestavat varianti), sest see roheline sein kolme valge värvikihi all on ikka totaalne diiva :)

Pikem postitus, beebinurga “renoveerimisest” tuleb eraldi veidi hiljem. Siis kui see valmis on näiteks!

Pühapäeval käisime stuudios pildistamas, kus meil oli kaheksa mõnusat shooti, kus paljud said endast toredaid pilte (mõnda näeb ka marimelli FB lehel).

Staarbeebi aka Malluka Mariga :)

3 thoughts on “Milline on meie tavaline elu kodus?

  1. Vähemal ei ole ma ainuke kes märkab kui Vivianil on järsku kinga vahetus toimunud :D

  2. Ma ei tea miks, aga Sinu süles näeb Mari kuidagi eriti suur välja. :D
    Malluka piltidel olen alati vaadanud et väike laps, aga siin tundub küll jube suur. :D
    Üldse mitte halva pärast, ilus tüdruk on , lihtsalt hakkas silma :D

    Ehk on asi selles, et sa ise oled lihtsalt pisike naine :)

    1. Kusjuures Mariann ise ütleb ka alati, et Mari näeb minu süles nii suur välja :D Aga jah, meil vähem kui meeter vahet :D

Comments are closed.