#beebiblogi #elulineblogi

No vaadake seda Hedonit!

Mulle need imalad tekstid väga ei meeldi, et aitäh lapsuke, et sa meid enda vanemateks valisid ja aitäh, et sa meie juurde tulid jne. Aga no kurat, see Hedonts on ikka hea valiku teinud.

Ma tunnistan, ma olen kaugel heast emast, sest mu peamine eesmärk on laps õnnelikuks teha ja kui selleks on vaja kommi anda, siis ma annan või kui ta tahab terve päeva telekat vahtida, siis jumala eest, kas tal ei või olla üks päev, kus ta vaatab, no vaadaku. Ma tunnistan, ma annan liiga palju järele ja lasen endale pähe istuda, aga ta on nii nunnu.. Las ta siis istub :)

Käisime jõulupilte tegemas.. õnneks täpselt päev enne õnnetust. Ja mul jäi endal just ükspäev ette pilt eelmisest aastast ja ma vaatasin, issand kus on kasvanud.. On tõesti, eriti viie aastaga.

2015 detsembris:

2016 detsembris:

2017 detsembris:

2018 detsembris:

2019 detsembris:

PS! Mul pole sama punane kleit, mis eelmisel aastal :D Aitäh Anetele imeliste jäädvustuste eest ehk siis fotod 2016-2019 Anete Toming. Anete on üks vähestest fotograafidest, kellele ma võin kinnisilmi maksta kasvõi aasta ette, sest ma tean, et ma saan seda, mida ma armastan :)

21 thoughts on “No vaadake seda Hedonit!

 1. Kas Meelisel on kulmud värvitud? Eriti paistab silma selleaastasel pildil, kys Meelus hoiab kätt Hedoni silmade ees.

  Ilusad pildid ja te näete alati riietusega vaeva. Vägev.

  1. Mine nüüd tagasi postitusse, vaata kõikidel piltidel ta kulme :D Tal ongi väga esiletulevad kulmud tooni poolest juba. Või vaata eelmise postituse kaanepilti. Ei ole fotosessioon jne et peaks olema meigitud vms. Ikka kulmud tumedad :D

  2. Eeee… võrdle nt sellega: https://www.ohtuleht.ee/555407/meelis-tomson-kui-ikka-kogemust-ei-ole-jarelikult-oled-loll-ja-kasutu-junn

   Sorri, aga kulmud ei muutu inimesel aastatega nii kardinaalselt. Selge, et on värvitud ja täpselt sellised mõttetud valed ongi need, miks inimesed teist lugu ei pea ja “iga asja peale vinguvad”. Mul on jumala suva, kui mees kulme värvib, aga no dsiisas, ole mees ja tunnista, kui küsitakse! Alati annab ju huumoriks pöörata vms.

  3. Mida iganes. Täiesti mõttetu ju vaielda, kui sina ütled, et on värvitud ja ma ütlen et ei ole. See on sama nagu keegi arvab, et ta on gei ja ma ütlen, et ei ole. Mida ma vaidlen, kui see keegi teab seda kindlalt. Et äkki ma ei tea nii kindlalt? Ei julge tunnistada? Meelis puuderdab end 90% kordadest kui me pildistama lähme, vb seepärast tulevad ka kulmud rohkem välja, ma ei tea. Ja see ajab ausalt juba naerma kuidas aastaid on kellelgi inimese kulmud hambus. Nagu mis ta teha saab et tal selllised kulmud on? Ajab maha?

 2. Kus need 2015.a pildid tehtud? Nii lahedad taustad, pole varem selliseid näinud ja väga tahaks midagi sarnast proovida!

  1. Oled kindel, et 2015a pilte mõtled? Valge taust on lahe? Segast paned? See on kõige klassikalisem stuudiopilt, valge sein ja viskasime ise glitterit õhku.

 3. Nii äge, et te alati Anete juures pildistamas käite! Sel aastal kohe eriti kiftid pildid! :)
  Anete on üks meie lemmikuid ka… :)

 4. ülimalt kehvad vanemad, last nad ei hari, ropud ja labased, ei mingit eeskuju, ei tasu imestada, et laps on arengust maha jäänud. miks on lapsel alatasa mingid vigastused, tõesti aasta vanemad :D:D

  1. Ma ei tea, kelle kohta see kommentaar käis, sest ma ei tunneta, et see meie kohta käiks. Ma võin olla loll ja ropp, aga lapsega me tegeleme, äpetame, harime, ta vastab täiesti oma eale ja hetkel on tal elu esimene vigastus, mis on päriselt ka mingi vigastus, mitte mingi kriim. Ma saan aru, et sul oli vaja keset ööd end välja elada, tore kui andsime sulle selleks koha, kus seda teha :)

 5. Aastatega on teie pere jälgimine ja arvamus teist umbes 380 kraadise pöörde teinud. Vahepeal tundus Leenu täitsa okei ja siis Meelis mitte ja mingi hetk jälle vastupidi. Nüüd, kui videomaterjali ja ka Instagrammi palju rohkem on kui enne siis olete rohkem nö oma nägu läinud ja emotsioonid tulevad ka paremini välja. Varasemalt ikka jäi mõne postitusega kibe maik külge, aga video vahendusel olen hakanud teie huumorile ja ütlemistele ka teise pilguga vaatama. Pere on teil äge ja tore kaasa elada :)

 6. Minu lemmik on aasta 2016 – kuidagi meeldib see värvigamma (kuigi polegi värve onju? :P Aga näed, ikkagi meeldib) ja see fiiling!

 7. Väga armsad olete! :)
  Eriti põnev on aastast aastasse jälgida, kuidas Hedon ja ka teie ise kasvate ja muutute. Toredad mälestused.

 8. Tervist ja jaksu teile kõigile. On tore näha rõõmsat last ja armastavaid vanemaid!

  1. Anete koduleht on lingitud, saab küsida hinnapakkumist, eks see ole erinev, kui kaua tahate ja kas stuudios või kodus või looduses..

 9. Ma loen blogi ja imestan: kuidas Hedon nii leplik on? Kuidas ta on nõus vabalt lasteaeda jääma ja hoidjatega olema? Kas see on tema jaoks täitsa okei ja mingit streiki ei ole? Mu ühel tuttaval on 4.a laps ja ta ei ole nõus paari tundigi lasteaias olema ja kui on, siis on enne ja pärast kõva kisa.

  1. Hedonile ka ei meeldinud alguses kui proovisime, siis kui ta 1,5 oli. Proovisime mingi nädala, siis jätsime katki, polnud järelikult õige aeg. Õnneks oli see võimalus. Panime uuesti kui ta oli natuke üle kahe, alguses oli ikka hommikul kurb, aga siis harjus ära.

   Nüüd talle meeldib, seal on tema sõbrad, lemmikõpetaja(d). Suvel samas ta ei tahtnud minna, kui oma õpetaja puhkas. Võõrastega ei ole nii leplik, aga omadega küll. Ta ju tunneb neid. Eks on ka neid kordi kui õhtuti tuleb emme-issi igatsus peale, pole parata. Aga draamat enam ei ole.

 10. Kui üldiselt tekitavad sellised perepildistamised mind külmaks, siis praegu oli küll silmal hea vaadata. Emotsiooni ja siirust jagub :)

Comments are closed.