SNKT – vaatab ja kommenteerib Meelis

Nädal möödas ning suuremad ja väiksemad skandaalid on juba ununenud või peagi ununemas ning käes on… vist SNKT neljas saade. Loodan, et oled haaranud kõik vajaliku enda kõrvale või lähedusse, et saaksime koos näosaadet vaadata.

Hanna Martinson – Thea Paluoja

Laul on küll tuttav, aga ei ole otseselt puusi selle järgi nõksutanud. Kuigu mulle Hanna muidu meeldib, siis see esitus ei ole midagi väga erilist. Hanna on kohe kindlasti palju enamaks suuteline. Tädi paneb selle Thea lihtsalt puusalt ära. Ja paneks selle ära isegi siis kui see puus oleks proteesist.

Kas teile ikka jõudis kohale, et Märt tunneb isiklikult Thead. Seda pidi ta ikka kena mitu korda rõhutama. Imestan, et Olav midagi ei kobisenid, et mida kõike tema omal ajal Theaga teinud on. Tanja näeb tõesti kena välja. See hipi stiil jubedalt sobib talle. Võiks tihedamini selline olla. Laura tema kõrval on nagu kuri nõid, kes samas on siiski selline sõbralik, aga ilmselt on see kõik selleks, et sinus usaldus tekitada ja siis sind enda vangitorni lukustada…

Valter Soosalu – Gloria Gaynor

Ooo, Vallu. Tegelt mulle lihtsalt jubedalt meeldib see nimi Vallu. Stuudio näeb küll jube lahe välja. Nagu üks suur ruumikas diskopall. Ma ei tea miks, aga otse vaates meenutab mulle Tanel Padarit. Plussiks tuleb veel öelda seda, et kontsad on kõrged ja kingad on ilusad. Esinemine otseselt mulle taaskord pinget ei paku. Ok, hääl on jah hea, aga üldiselt kõnnib sellisel keskmisel tasandil. Pigem jämmin kuskil purjus peaga diskol, aga pühapäeva õhtul kodus, õunakoogi ja piimaklaasi taga see mind käima ei tõmba. Olav ütleb, et meenutab drag showd. Jah, ma lihtsalt ei julgenud seda esimesena välja öelda. Õnneks tõttas appi Olav ja ma ühinen tema mõttemaailmaga. Oli drag show moodi jah, aga kahjuks selline kehvapoolne. Teate ei, tegelt ikka ei olnud kah. Ilmselgelt mängib rolli ka atmosfäär, kus ma seda laulu kuulan ja vaatan. Kannu Kõrtsis oleks ilmselt väga ok. Ülimälus peaks olema, et see oleks okei.

Marta Laan – Beebilõust

Tegelt mina ei saa ühiskonnast aru. Taavi suudles kuskil Malaisias mingit Kadit ja terve riik on pöördes, et issand, mis pervert. Beebilõust läheb ja röövib matšeetega poodi, kõik on tagajalgadel, äge vend, õige mees, tal oli deprekas, saame aru; kukub kinni ja kui välja saab on veelgi suurem staar. Aga kui selleks poemüüjaks oleks olnud teie ema? Või vanaema?

Aga räägime Martast. Vokaal on muidugi hea ja samuti näitlemine. Jube kuri on oma olemuselt. Hea meel tõdeda, et ilmselt läks Marta nii rolli sisse. Need säutsud seal all on ikka ka omaette maailmast vahest. “Marta oli üks-ühele Beebilõust.” Kullakene ära enam peale võta, sest üks ühele nad nüüd küll ei olnud. Aga ju see säutsuja vaatas teisest toast või on tal lihtsalt väga väike telekas. Kas ma vaataks seda esitust uuesti? Kindlasti mitte.

Andres Dvinjaninov – Ivan Rebroff

Mina seda meest, keda teeb, ei tea, aga ilmselgelt noorem põlvkond ei peagi teadma. Laul on loomulikult tuttav. Kuidas ja miks ma seda tean – pole aimugi. Dvinnile sobib selline outfit ja stiil. Vabalt võiks sedasi Annelinnas ringi käia ja kõik vaataks, et vau, milline isand. Äriideena võiks ta venelaste erapidudel esineda. 200 euri per esitus ja pappi lendaks. Wow, see keskosa vokaal oli küll super. Seda kardaks isegi Beebilõust. Vaeseke peab nüüd terve ülejäänud saate aja selles paksus vammuses istuma. See on õudne piin, sest tal on selle sees meeletult palav. Tean, mida räägin. Ma alati ütlen jõuluvana tehes inimestele, et palun ärge pange mind kamina kõrvale istuma – ilus vaadata küll, aga ma kipun oma vammustes sulama.

Elina Born – Blacky

Ma ei tea miks, aga mulle see Elina meeldib. Ma kohe õhina ja tuhinaga ootan tema esitusi. Blackyna vaatab ju kena neiu vastu. Elinale selline välimus ja stiil sobib. Kaugelt vaatad, on täitsa Blacky. Hääl kahjuks ei ole päris see mida ootasin või lootsin. Taga on Angela Aak ka ma näen. Päris Angela on ilusam. Elina poolt muidugi väga ilus esitus. Vahepeal oli vist nagu mööda, aga samas ei olnud vist ka, sest otseselt kõrva ei kriipinud, seega loeme etteaste tublilt sooritatuks. Samas teist korda ma seda lugu just vabatahtlikult kuulama ei jookse.

Daniel Levi – Julie Andrews

Oi, ma kardan, et sellest tuleb paha-paha esitus. Daniel palun üllata mind. Õnneks ta ise ka ütleb, et kardab seda ära rikkuda. Mul on täpselt sama tunded ja mõtted. Kas te seda mäletate kuidas Ott Lepland tegi Celine Dioni ja “My heart will go on.” Ei olnud hea – no ei olud hea. Ei olnud ka naljakas. Loodame, et siit tuleb midagi enamat. Hetkeks ma isegi olin naelutatud, sest esimesed noodid on väga head. Teate, see on isegi parem drag-show kui Valteri tehtud Gloria. Ei ole muud öelda, kui aplaus ja kiitus, sest see on ikka kõvasti parem esitus kui ma ootasin ja lootsin. Talle kohe sobib ka selline emalik outfit ja olemus. Just nagu Tanja ütles, et oli nagu naiivitar. Jube hästi elas rolli sisse. Kisub sinna 12 punkti poole ja loodan, et tuleb saate võit.

Bert Pringi – Lauri Saatpalu

Kahjuks pean tunnistama, et ma olen Bert Pringis väga pettunud. Ma kuidagi olen nii palju tema peale panustanud. Noh, et õpetaja ja mitmetes muusikalides osalenud ja peaks super esitusi loopima igas ilmakaares. Kahjuks on ta aga kuidagi selline kõrtsi keskmine. Ja ma tean, ma ei oleks ise parem, aga ma ei ole ka muusikalides osalenud või WAF’is lauluõpetaja. Kuulame, mis siis Lauriga ristates saab. Okei, hääl on hea ja üle ootuste. Kuid välimus on imelik. Nagu Quasimodo oleks Allan Oolo juures käinud ja selja sirgeks saanud, aga välimus on ikka veits fucked up. Mina saadaks saatesse “Minu imeline muutumine”. Seega kui pilti ei vaadanud, siis oli väga hea. 10p vist.

Hele Kõrve – Monserrat Gaballe

Eelmisel nädalal oli Hele väga hea ja sama head, kui mitte paremat esitust, ootan ka seekord, kuigi jah, muusikalises mõttes on see täiesti teisest maailmast. Vaadates seda originaali, siis ma ei kujuta mitte kuidagi Helet seda “ära tegemas.” Äkki talle pannakse mingi maagiline polsterdus alla ja siis see aitab tal selle soorituse puhtalt esitada. Hehe – polstriga või ilma ikka on kõhna :) Esitus on hea ja nuriseda kohe kindlasti ei saa. See on tegelikult suure finaali vääriline esitus ehk siis sobiks eriti hästi Saku Suurhalli lavale. Väga ilus oli. Just rõhk sõnal ilus. Ilus kuulata ja ilus vaadata. Kuulaks veel teinegi kord.

Minu punktid on siis järgmised:

Daniel – 12
Hele – 10
Bert – 9
Elina – 8
Dvinjaninov – 7
Hanna – 6
Marta – 5
Valter – 4

Juhuuuu Daniel võitiski, minu tabelis kui ka saates. Ootame siis usinasti uut nädalat ja uusi esitusi ja siis juba Leenu kommentaare.

Kellele sa 12 punkti oleksid andnud?

6 thoughts on “SNKT – vaatab ja kommenteerib Meelis

  1. Ise ka imestan, aga Meelisega nii ühel nõul. Eriti tegi mind kurvaks Pringi-Saatpalu Quasimodo, mispärast selline nõmetsemine? Saatpalu on jumala sirge selgrooga ja kui isegi oleks kõver, siis seda toonitada, oleks ülimalt nõmmik. Samas vokaali poolest 12 punkti.

  2. “Nagu Quasimodo oleks Allan Oolo juures käinud ja selja sirgeks saanud, aga välimus on ikka veits fucked up. Mina saadaks saatesse “Minu imeline muutumine””

    LOL :D

  3. see sõna on ikka “drag” mitte “draq”. kuna see oli tekstis nii läbivalt, siis jäi silma.

Comments are closed.