Vahearuanne aasta ja natuke hiljem

Täna ongi möödunud operatsioonist umbes aasta ja üks kuu. Olen oma seiklustega jõudnud Austraalia kõrbelinna, kus vahemaad on läbitavad hetkel vaid jala või jalgrattaga, sest auto jaoks pole meil raha.

Metsikult oli esimestel päevadel kõndimist, arvan, et kolme päevaga läbisin jala ligi sada kilomeetrit, millegipärast kaalus see väga ei kajastu.

Kui ma end viimati Perthis kaalusin (detsembri alguses), olin 61, siin nüüd kaaludes 59 koma midagi. Oleks võinud eeldada, et jalgsi matkamine kõrbekuumuses kaotab rohkem kaalu… Samas, arvestades, et varem läks kuus kilo, on nüüd paari nädalaga sama juhtunud…

Viimastel kuudel on see kaal üldse jube aeglaselt kadunud, aga siiski. Ma ei hakka vist lootma, et ma enda sünnipäevaks ideaalkaalus (52,8 kg) olen!? Kuigi võiks! Aga sinna on kuus kilo ja kaks kuud minna ja ma ei usu, et see teoks saab, kuigi ma söön vähe jne. Aga eesmärgiks võiks ju seada 1. juuli, kui meil Meelisega saab viis aastat. Siis oleks ikka sitaks mida tähistada :)

Nahk on lödi, mis lödi, eriti reite sisekülgedelt ja kõhult ja rinnad on nagu kosmosemutil, ausalt. Troost lubas kaks aastat pärast operatsiooni nahka eemaldama hakata, aga samas, enne peaks lapse(d) saama, siis on aega seda nahka lõikuda ja rindu tõsta, ma ei kujuta ette kust see raha võetakse. See kõhuplastika peaks olema veel haigekassa rahade eest, kas kuidagi muuta ei saaks, et haigekassa maksaks hoopis rinnad kinni? Kõht ei paista nii välja ju :)

Muud uudist ei olegi. Loodan siis peagi ideaalkaalus olla :D