Vahepostitus – aega ei ole

Lihtsalt uskumatu, kuidas aeg liivana peost pudeneb. Sel nädalal on Meelisel puhkus, ma mõtlesin, ooo, kui palju vaba aega… Tegelikkus on see, et aega pole üldse.

Täna käisime ise lõpuks jõulupilte tegemas, loodetavasti on peagi teile miskit ka ette näidata. Nüüd läks Meelis pildistama. Tuleb tagasi ja kohe kolm Jõuluvana otsa.

2s8a9544

Homme kaks jõuluvana otsa õhtupoolikul, kolmapäeval.. ja nii tegelikult kuni 25dani välja. Mõned vabad ajad on veel õhtuti, 23 ja 25 on ka paar vaba aega pakkuda, aga 24 on full mis full. Kui te jõuluvana just täiskasvanute peole nalja tegema ei taha pärast kella 21:30. Lisainfo: jouluvana(at)marimell.eu

Ma mõtlesin, et saan äriplaaniga ühele poole… Lootus, lolli lohutus, eks. Ma tean, mul on lähiajal mitu loosimist teha jne. Aga pean veel siin Lätiga aru pidama, et millal minek jne. Mul on kõik meeles, aega lihtsalt pole.

Reedel käisime uue geiklubi avamisel. Tahaks sellest kirjutada. Samas, suurem osa mu lugejaid nagunii oma jalga sinna ei tõsta, mis ma ikka saladusi paljastan :) Aga üldjoontes mulle meeldis – meeldis minimalistlik lähenemine, patused õunapuud, meie outfit ja roosa vein.

Ostsin selle kleidmoodi asja Odessast ja ei teadnud isegi, kuhu sellega minna.. Kuniks tuli Patu avamine ja see sobis sinna ideaalselt :)
Ostsin selle kleidmoodi asja Odessast ja ei teadnud isegi, kuhu sellega minna.. Kuniks tuli Patu avamine ja see sobis sinna ideaalselt :)

kl_20161210_520

Eile tekkis stuudios üks vaba hetk ja pildistasin hunniku kleite üles. See postitus ootab tegemist. Tekst on valmis, pildid mitte.

Siia lihtsalt üks vahepala, kuidas kontsad muudavad maailma. Mõlemad pildid on tehtud eile, täpselt sama kleidiga, minutilise vahega, aga tundub, nagu ühel kaaluksin ma sada ja teisel 60kg, tegelikult mõlemal pildil 69 :D

mustkonts
Vapsee siresäär. Viitsiks ma ainult kontsi ka igapäevaselt kanda, oleks jummala bro!

Ja siis olen saanud vaheapeal hunniku kirju, et millest meie Phuketi tuur koosneb (millest kirjutasin SIIN!) – täpse plaani paneme varsti paika, aga ajaliselt umbes arvestage kaheksa tundi, sellest kolm kulub ööturule ja tund vähemalt sõitmisele :) Osad asjad Phuket.ee tuuripoes üleval olevatest saaretuuri asjadest jätame välja ja paneme midagi endale meelepärasemat sisse. Alguse oleme plaaninud pigem pärastlõunale (a 14-15 paiku), mitte hommikule – siis saab ikka rannas ka käia.

Ma praegu lõpetan, ma proovin need kleidipildid valmis teha ja eilsed stuudiopildid ära töödelda ja kleidiposti üles ka panna, seniks kuni Hedon magab, aga ma tahtsin endast ka korra märku anda. Et ma olen olemas ja pole teid unustanud :)

23 thoughts on “Vahepostitus – aega ei ole

 1. advendikalendri loosimised ka puhta tegemata :( me (vähemalt mina küll) iga päev ootame nagu väiksed lapsed :D kuid päkapikk pole ammu juba käinud …..

  1. ma tean jah, proovin täna-homme teha, ma muidu korra nädalas (esmaspäeviti proovingi teha)

 2. Ma olen pikalt mõelnud, et mis su keha juures ‘valesti’ on ja nüüd sain aru – sa peaks omale ostma rinnahoidja, mis su rindu hoiab selles kohas, kus nad olema peavad, mitte naba juures :)

  1. Ah? Mu rinnad on ainsad, mis operatsiooni järgselt kõige vähem kannatada said :D

  2. See, et tänapäeva mood on rämeda pushupiga kurgu alla aetud rinnad, ei tähenda, et see oleks normaalne ja kõik peaksid seda tegema.

  3. Tänks! Mulle isiklikult ei meeldi pushupid ega need megapolstriga rinnakad. Sp vôibolla tundubki, et kaelast saab rind ja rinnast naba :D

  4. Ma ei ole ka pushupi inimene, kannan tavaliselt üldse ilma polstrita rinnakaid (yay väike tiss) aga sellel esimesel nunnapildil su tiss küll ikka väga madalal.

  5. Mul praegu meenus, et mul poldki rinnahoidjat seal all, vaid body, millel pole mingi megakorviga osa.

 3. Esimesel pildil on õlad longus, aga teisel kenasti selg sirge ja rind veidikene ette lükatud – annab kohe palju kenama kehahoiaku. Võibolla sa peaksid keskenduma kehahoiule ka ilma kontsadeta. Lisaks on teisel ka keskkoht veidi paelakesega kokku tõmmatud mitte ei ole kott seljas. No ja lõpliku punkti i-le annavad muidugi kontsad.

 4. Kui see aususnädal nüüd veel kestab, siis sellel eelviimasel Instagrami pildil (kollase jopega) ei näe sa tõesti kõige parem välja.

 5. Vaatasin just tänaseid lasteaia jõulupeo pilte ja imestasin, kui ägedad kingad jõuluvanal olid. Nüüd nägin Meelise jõuluvana-pilti, samad kingad jalas :D.

 6. See “kleidimoodi asi” geibaari avamisel on Sulle kahjuks kitsas. Aga kontsad teevad tõesti naiselikumaks ja saledamaks, kuigi kaalu tundub mõlemal pildil olevat rohkem kui 69…

  1. Jaja, ma olen seda kuulnud, et tundub rohkem. Mis ma sinna teha saan. Pole rohkem :D Rinnust veits pitsitas jah see “kleit”.
   Ma ei saa aru, kui suur ma siis sajakilosena veel tundusin? Tankina?

Comments are closed.