Viie kuuga 35 kilogrammi!

Viimased kolm nädalat kaal seisis. Ma olin juba üsna mures, et kas nüüd ongi kõik. Kuuldud jutud, et esimese poole aastaga kaob 30% üleliigsest kaalust ja et edasi tuleb hakata metsikult vaeva nägema, et ülejäänust lahti saada, võttis uue pöörde – sel nädalal jälle miinus kilo. Viimased paar nädalat oli kadu kogu aeg mõnesaja grammi ringis ja ma ei pannudki uut kaalu kirja.

Mõõdutabel siis pärast viit kuud järgmine:

Nagu näha, siis kõht on kõige rohkem kahanenud, suisa 37 sentimeetri võrra. Võtke korra joonlaud või mõõdulint, ja vaadake, kui pikk see tegelikult on. Põhimõtteliselt olen ma mõlemalt küljelt 20 sentimeetrit kitsam. Tase!

Kurb on muidugi, et rinnaümbermõõt koos sellega kahaneb, aga vahet pole.

Teate, ma olen alati lugenud neid kaalujälgijate lugusid, et issand, ma tunnen end nagu teine inimene ja mõelnud, et loll jutt suhu tagasi. Ma tundsin end paksuna ka hästi, aga seda ei saa võrrelda sellega, kuidas ma end praegu tunnen :)

Nüüd on hea hetk teha ka pilt enne ja pärast. Käisin pildistamas vahetult enne operatsiooni ja eile. Vahe on ikka märgatav!


Lõppkokkuvõttes seis siis järgmine:
kaalukaotus operatsioonipäevast: 28 kg
kaalukaotus dieedist alates: 35 kg