70. päevaga miinus 27 kilogrammi

Täna möödus operatsioonist täpselt 70 päeva ja hommikuse seisuga kui end kaalusin olen umbes-täpselt 27 kilogrammi kergem.

On küll masendav mõelda, et ainult kilo kaupa langeb viimasel ajal, aga kogusummana on ikka megamõnus vaadata, et vau, juba 27! Usun, et enda sünnipäevaks saan oma soovitud miinus kolmkümmend kätte. Mõni päev üle kolme nädala on aega…

Trenni pole ma väga jõudnud, kogu aeg võtan end kätte… Mõtlesin, et kui nüüd lähen, siis teen olme päeva kava korraga, sest eelmisel korral sai ühe päeva kava jube kergelt tehtud. Teen parem kolme oma, isegi kui ma nii tihti sinna ei jõuaks kui tahaksin. Vastik külm on õues, üldse ei kipu sinna. aga minu auks ja kasuks räägib see, et kui ma juba nina õue pistan, siis käin jalgsi.

Kolm kuud tagasi poleks mingi asi mind lumesaju ja tuulega välja ajanud, rääkimata jalgsi käimisest. Oleksin kaks tundi hoogu võtnud, et üldse välja minna ja siis oleksin ka takso tellinud, nüüd käin möödaminnes jalgsi. Eelmisel nädalal panin kodust linnavalitsusse ja tagasi ka veel :) Trenn missugune!

Veel üks tähelepanek – liha ei taha

Ma olen terve elu armastanud ja jumaldanud liha. Ma olen alati öelnud, et kui on liha, pole muud vaja. Või siis sushit. Aga räägime täna lihast.
Kuna ma pean sööma lahjemaid toite oma maohaavandi pärast, mis siiani annab tunda, siis otsustasin teha frikadellisuppi mitte sea, vaid kana-hakklihaga. Seda ma ei leidnud, ostsin siis kalkunit. Ma olen alati aru saanud, et kalkun on kalorivaene. Igatahes see kuradi hakkliha oli nii rasvane, et ma ei söönud ühtki frikadelli sealt supi seest.

Üleeile tegin pikka poissi. No üldse ei isutanud. Kõik liha tundub nii rasvane ja üldse mitte isuäratav. Kurat, ma ei taha mingi taimetoitlane olla. Ma tahan liha. Aga no ei lähe alla. Ainus mida ma veel võin süüa on viiluke sinki. Ja Lemmik vorsti tahaks, aga igasugune prae liha või asjad, öaakk!

Neljapäeval on Eesti Muusikaauhinnad 2012 – tahan seal kindlasti lasta endast pilti teha, sest eelmise aasta pilt on mul olemas. Hea võrdlusmoment :)

Tänase seisuga siis kaalukaotus operatsioonipäevast: 20 kg
Tänase seisuga kaalukaotus dieedist alates: 27 kg

Kohtumiseni juba õige pea! Selline näen ma välja täna: