Jõulukingi ideed kokkamishuvilisele

Mul on vaja uut panni! Ma ei taha kedagi süüdistada oma panni pekki keeramises, aga mina see polnud! Ja kaua ma selle põhja kõrvetava panniga ikka siin jebin. Ja mu köögist on puudu väike pudrupott. See mille ma ise ostsin.. lihtsalt meie pliidil ei töötanud.

Sa ainult soovi ja sa saad. Kirjutasin hiljaaegu talvesaabastest, mäletate? Siit saab järgi lugeda kes ei näinud seda postitust, siis selgub, et selles samas poes on lõputu hulk köögis vajalikke asju ja.. saate aru mis, ROOSA KUUMAÕHUFRITÜÜR. Täielik Barbieland ju!

Loomulikult on fritüüre väga palju erinevaid, ühe- ja kahesahtlilisi, aknaga ja ilma, digitaalseid ja nuppudega.. Meil endal on kodus juba mõnda aega see kahe sahtliga variant ja no nii mugav. Eriti kui lastel keegi külas, saab teha korraga mõlemas sahtlis erinevaid asju. Või kui teha endale vürtsikat ja lastele mitte, jälle hea eraldi teha, mitte aega kulutada ühe või teise järele oodates. 

Lisaks hulk tarvikuid alates paberitest, mis hoiavad marinaadide puhul sahtli puhtana, aga neis saab edukalt teha ka omlette või küpsetisi. 

Aga mis peamine, mul on nüüd uus väike pott ja pann. Mõlemad marmorkattega ja esimesed kasutuskorrad on olnud imelised. Midagi ei nakku kuskile, nagu vanade pannidega viimasel ajal. 

Lisaks on mu köögis midagi, mida pole mul iial varem olnud.. ja silikoonist taignarull ja nuga. St taignarull on mul olnud küll varem, aga viimased kolm aastat olen ma kasutanud seda laste oma, mis Hedelinil kapis oli. Ma rullin reaalselt korra aastas! Kõik mu pitsa ja saiataignad (teen ainult foccaciat kui üldse!) on näppudega muditavad olnud siiani. 

Lisaks on UM5 poes väga suur valik kõikvõimalikke muid köögis vajaminevaid tarvikuid:

Näiteks termopott on selline asi, mida minu majapidamises pole, aga kui kellelgi külas käime kus see on, ma iga kord mõtlen, et nii väärt kraam, peaks ka ostma. Lisaks kõike, mida köögis võib vaja minna – küüslaugupressist termoseni, sheikeritest burgeripihvi pressini, veiniavajatest munakeetjateni. Kuigi muna saab keeta ka kuumaõhufritüüris! 12 minutit 180 kraadi ja perfektsed munad olemas! 

Ja hinnad, nagu ka saabastel on minu silmis pigem soodsad. Ehk siis kellel veel jõulukingituste nimekirjas tooteid puudu, soovitan vaadata ehk leiate sealt soodsama alternatiivi. Hetkel käimas ka JõuluALE kampaaia, kus eraldi sooduspakkumisi kõikvõimalikele toodetele, nii saabastele kui pannidele. Kuumaõhufritüürid näiteks kuni -35%! Vaata siit kõiki pakkumisi.