Liis kaltsukas ehk SheIn saatis paki

“Ou jeesh, esimene lumi ja esimene soojem asi maakale,” rõõmustas Liis kui paki kätte sai.

“Leenule kardulaid viies sain vastu enda vahva Hiina pakikese, kus oli see vinge must kleit (link!). Mille ma valisin ainult selle kaelaosa pärast. Selga saada ja paelad õigesti jooksma on paari päev töö, aga lõpptulemus mulle meeldib. Mulle meeldib, et kleit on piisavalt pikk (mina ju lühike). Materjal pehme ja veniv. Kvaliteet – need ripnevad niidid ongi Hiina väga hea!”

shein

“Ruuduline mantlilaadne toode (link!) saab olema mu selle talve number üks “viskan peale” asi! Uskumatu, aga see on S suurus. Mulle varrukast pikk ja muidu ka veits kottis, aga autoga sõites megamugav. Autost väljudes ei ole kortsus ja mingis mõttes on ka soe. Mingis mõttes – kael on paljas, peps soojas.”

Olgu ka öeldud, et mina sain sellest pakist samuti osa, tellisin endale ühe hõlsti (link!), mis mul juba teistes toonides olemas oli, aga see on megasoe ja mõnus ja pehme, ma ainult seda kannangi kogu aeg. Ja kuna tal on ees need suured hõlmad, siis külma ilmaga saab need salliks siduda põhimõtteliselt ja no jumala hea sossu on käia ja olla.

PS! Kes veel ei tea, siis Liis teeb käsitööd – maale, karpe, märkmike, helkurripatseid jne – leiab ta Facebookis TaskuDraakoni nime alt (link!) ja hetkel on ta Pärnus, kus asju saab käest kätte osta :)