LOOSIMINE: milline on sinu lemmik lõhn?

Ma ei pea seekord silmas konkreetselt lõhnaõli, vaid üleüldse lõhna. Jõulud on kohe saabumas, juba võib tunda glögi ja piparkookide lõhna, mulle seostub jõuludega veel kaneel ja apelsin, vanilje, värske kuuse lõhn…

Tegelikult avas mõni aeg tagasi MyLook (kust ma olen varem igast kraami tellinud) jõulupoe ja ma vaatasin, et seal on müügil hulgaliselt mõnusalõhnalisi kehakreeme ja dušigeele – näiteks see rabarberi-maasika oma on kindlalt megahea ja see kohvi oma ja siis mul tekkis mõte, et ma loosiks teile välja ühe sarja – mõnusa šokolaadihõngulise Dermacoli komplekti, kuhu kuulub dušigeel, ihupiim ja kätekreem.

dermacol_aroma_ritual_belgian_chocolate_7007_giftset

Koduleht kirjeldab toodet nii: Dermacol Aroma Ritual Belgia šokolaadi aroomidega toodete kinkekomplekt hästi hoolitsetud ja meeldivalt lõhnava naha jaoks sisaldab harmooniat lisavat, värskendavat dušigeeli ning sheavõid, avokaado ja jojoba õli sisaldavat nahka silendavat ja pehmendavat ihupiima. Lisaks kuulub komplekti sinu kätepealset nahka intensiivselt niisutav kätekreem. Sobib kõigile nahatüüpidele.

Kõik, kes te soovite endale seda komplekti saada, siis palun jätke kommentaaridesse, mis on teie lemmik lõhn :) ja ma ei pea silmas parfüümi!

PS. soovitan liituda ka MyLooki uudiskirjaga, sest pidevalt tulevad parimad pakkumised meilile!

Loosimine kahe nädala pärast – 15. detsembril!

124 Comments

 1. Pikemat aega meeldib kohvilõhn. Selline originaalne, mitte keemia. Ei seostu otseselt jõuludega, aga no nii meeldib :)

 2. Lemmik lõhn on raseduse tõttu apelsini ja värske kohvi lõhn . Pole varem kunagi nii hästi lõhnu tundnud. Need on lihtsalt maailma parimad praegusel ajal. :)

 3. Üldjuhul on lemmikuks (lõhnaks, maitseks, KÕIGEKS) kookos, aga poes kehakreeme nuusutades meeldivad tavaliselt kõik :D

 4. Kookose ja šokolaadi lõhn on lihtsalt võrratu.
  Natuke naljakas, aga meeldivad veel keldri lõhn ja värskelt niidetud muru lõhn :d

 5. Nii, ma olen vist imelik…aga mulle meeldib küüslauk! Mitte kellegi hingeõhus :D aga nt toidu aroomis, ja nt peale hakkimist kätel. Imelik? :D

 6. Kuigi ma kohvijooja ei ole, aga hea kohvi lõhn on küll hea.
  Kloori lõhn ka väga meeldib. :)

 7. Mulle meeldib värskelt niidetud muru ja värske asfalti lõhn – üsna suvised lõhnad teised! :)

 8. Lemmikuteks lõhnadeks on kütteõli (masuudi) lõhn, bensiini lõhn, niidetud muru lõhn, kadaka lõhn, õitsev toomingas (mis muide paneb paljudel pea valutama), niiske keldri lõhn, hiina kummiplätude lõhn, mõni küünelakk on ka väga meeldiv. Jap, paras narkomaan olen :D

 9. No Detsembris ei saa üle ega ümber piparkookidest:) , seega praegu oootanjuba et laps terveks saaks :) ,et minna poodidesse jõulukaunistusi ostma :) ning siis jõulu lõhn tuppa tuua, piparkookide näol ;)

 10. Öeldakse ju, et rasedatele hakkavad lõhnad vastu ja samas midagi imelikku meeldima. Nii juhtus ka minuga. Olen 39 nädalat beebiootel. Ca 2 kuud tagasi hakkasin vesiaeroobikas käima, esimest korda koju jõudes bikiine kuivama pannes tundsin seda imelist Kloori lõhna. No täitsa lõpp kuidas ma võin nuusutada seda lõhna. Nüüd enam ma ei pese kohe oma riideid läbi vaid panen kõigepealt kuivama ja hiljem pessu.. Siis terve vannituba mõnusat kloori lõhna täis. Huvitav kas see kaob ära kui beebi käes, loodan küll :D . Muidugi on jõulu lõhn mõnus, olen hull küünalde armastaja seega terve korter lõhnab jõuluküünalde järgi :)

 11. Kui nüüd hetkeseisuga võtta, siis kohvi ja kaneelilõhn on mega head. Kui kuskil ikka kaneelisaiakesi küpsetatakse, siis on see lõhn kohe tunda :)

 12. Minule isiklikult meeldivad kõige enam nende lillede lõhnad, mis elukaaslane mulle kingib. Tal on ikka jube hea maitse, ei too lõhnatuid lilli. Win (Y)
  Jõuulõhnadest meeldivad lakas olevate heinte lõhn, kuuse ja ingveri lõhn.

 13. Iga aasta enne jõule just olen hullumas piparkoogi lõhnast. Kui see oleks normaalne, siis ma elaks piparkoogimajas ja ainult naudiks…

 14. Mulle meeldib hullult see lõhn mis on korterelamutel peale trepikoja pesemist, võiksin seal siis lihtsalt istuda ja kaiffida :DD

 15. Lemmiklõhnu on palju- šokolaad kindlasti, mandariinilõhn, värskelt küpsetatud saiade lõhn, roosilõhn jne. Ja üks veidravõitu lemmik juba lapsepõlvest- värskelt pandud asfaldi lõhn, hullult meeldib.

 16. Armastan liilia lõhna. Lilled ise nagu ei olegi niii vauu ilusad ja nad määrivad aga see lõhn…jube mõnus:)

 17. Mootoriõli ja lagunev tselluloos (raamatukogu/vanad raamatud). Kui ma saaks, siis valaks end mootoriõli täid ja käiks nii ringi. Mul hakkas ila jooksma praegu mootoriõli lõhnale mõeldes. Aa ei, ma pole rase.

 18. Neid lõhnu on nii palju mis meeldivad-merelõhn, kevadised kased peale värskendavat vihma, Jõuludeks tuppa toodud kuusk, värske õhu käes kuivanud pesu või peotäis tuppa toodud piibelehti :) Ka pisikese beebi lõhn on nii mõnus !!

 19. Parfüüme lemmikuid küll jah mitmeid, millest ühte konkreetset välja tuua ei oskagi kohe. Muudest lõhnadest üle kõige- sidrun!

Comments are closed.