#elulineblogi

Nädalavahetus selja taga… Kuhu mu mantel sai?

Oeh, see nädalavahetus oli päris “raju”. Esimest korda oli Hedon öösel kodust ära ja täitsa ilma meieta. Meie käisime üle seitsme kuu ööklubis. Jäin mantlist ilma ja siis.. oli isadepäev. Aga kõigest järjekorras.

12201010_10153650525995279_Reede õhtul viisime Hedoni hoida mu sõbrannale, kes ise on emaks saamas jaanuaris. Neil on koer ka. Ma olin üsna skeptiline, et kuidas Hedon koeraga hakkama saab. Ta on teda varem mõned korrad näinud, aga esimesel korral oli Hedon nii väike, et oli selili maas ja kutsu lihtsalt lakkus teda, teisel korral oli ta kas minu või Meelise süles ja otsest kontakti tal koeraga polnud.

Aga… Kui sinna läksime, siis koer tuli teda kohe limpsima ja oi, ta kartis teda. Hedon koera siis. Järgmisel hetkel tagus Hedon teda jalaga pähe, olles ise mugavalt minu süles. Ja siis haaras tal näost, surus näpud silma.. Ma mõtlesin, et siin on kogu õhtu lõpp. Aga ei.. Nad asusid sõbralikult mängima ja trippisid kenasti mitu tundi.

Olgu kohe ära öeldud, et Hedon läks magama 22 ajal ja ärkas alles hommikul kell 9. Oli väga viisakas oma lapsehoidjatele ja ei ajanud neid öösel piimaisuga üles.

Meie tulime siis koju, võtsime vastu minu uue sõbranna, ma pakkisin kingid ja me võtsime suuna Club Butterfly (link!) avamisele. Kuna ma olen ikka see “mõttega” kingituste tegija, siis.. Viisime kõigile, kes asjaga seotud, nimelised šeikerid, mis me saime paar päeva varem Gemossist (link!). Ma ei tea, miks ma pilti ei teinud neist… Õnneks tegi seda Kalev Lilleorg.

butterfly
Muuseas, uksel tekkis väike probleem – Meelise kuldsed tennised polnud piisavalt “viisakad”. Samas kui kohe pärast meid sisenes kõige klassikalisema pruuni tennisega Vahur Valgma :D Aga lõpuks saime kõik sisse. Minu saapaid vaadati ka veits nagu wtf. Ehk siis – kui Butterfly klubisse plaan minna – pange end korralikult riidesse :D

Olime mõned tunnid Butterflys, jõime häid kokteile ja siis läksime Vabanki, kus esines… No kolm korda võite arvata, ja kaks on valed – õige, Koit Toome!

Esiteks ma tahan kiita Vabanki Long Island Ice Tea’d – see oli suur, maitses täpselt nii nagu pidi ja maksis 10€! Kahjuks aga.. Äratulles ootas mind ees väga kummaline situatsioon.

Lähen mina garderoobi ja ulatan oma numbri ja noormees leti taga on veider – käib edasi-tagasi ja tunnistab, et mu mantlit pole. Mismõttes, mul on ju number.. Selgus siis, et olla tulnud üks neiu, purupurjus, kaotanud oma numbri ja teatanud, et tuli kollase mantliga. Kuigi otse leti eest ma nägin ühte kollast mantlit, anti talle millegipärast minu oma. Ja kuna ma ei soovinud kleidiväel koju tulla, siis palusin, et andke see tema kollane mulle. Eks ta vast ilmub homme kui kaineks saab välja, ja küll me siis mantlid vahetatud saame. Noormees võttis veel igaks juhuks mu numbri… No see mantel, mille mina sain.. Sõbranna ütles, et ma olin sellega nagu nahkhiir, see oli megalai ja suur.

Panin kohe ööel marimelli FB’sse ka, et mantliga selline asi juhtus ja tahaks vahetada.. Kirjutasin Vabanki… Ja ma ei tea, mis inimene see mu mantli endale sai, kes ei tunne, et tal vale mantel nagis ripub. Kuigi Vabank on nõus mulle mantli hüvitama ja kõik jutud, siis ma tahan oma mantlit tagasi! Ma ei taha raha, ma tahan oma imelist ja maailma kõige mugavamat ja käruga mätšivat mantlit tagasi! Palun ole inimene, mulle ei meeldi su mantel karvavõrdki, ma ei taha seda enda nagisse! See ei sobi mulle ja.. üleüldse – MA TAHAN OMA MANTLIT TAGASI!

Niisiis, kui keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kellel on võõras kollane mantel nagis, öelge talle, et ma tahan seda tagasi.

12212250_1221641261186392_471624919_n
MANTLIVAHETUS: minu mantel vasakul pildil, vale mantel paremal pildil.

Laupäeval oli meil suht kodune päev. Hedon tuli koju… Reaalselt imelik oli öösel ja hommikul olla, et teda polnud. Mul oli juba reedel nii kurb teda hoidja juurde jätta. Tavaliselt hoiab keegi meie juures paar tundi vms, aga niimoodi pikalt.. Ja ma mõtlesin kahenädalasele reisile… Ma ei kujuta ette, igatsen juba kahe tunni pärast lolliks…

Ühesõnaga laupäev möödus lihtsalt koduselt. Välja arvatud see, et ma avastasin, et Kalmus on mu postituse peale lolliks läinud (vt eelmisi postitusi).

Pühapäeval oli isadepäev (sellest blogis eile Meelis) ja selle puhul käisime mu tädi juures söömas. Õhtul vaatasime nöosaadet ja nii see nädalavahetus möödus. Suht koduselt siiski.

Mis te nädalavahetusel tegite? Kuidas isadepäeva tähistasite?

40 thoughts on “Nädalavahetus selja taga… Kuhu mu mantel sai?

 1. Mina küll ei julgeks oma mantli järele tulla peale sellist halvustavat kommentaari. Ilmselgelt on siin vihjeid kandja halvale maitsele ja suurele kaalunumbrile. FB-s on ka kommentaar “mega suur telk”. Ilusti võiks paluda, mitte teise riideeset maha teha.

  1. Ei julge oma mantlile järgi tulla? Kui mulle on see mantel suur ja ebasobiv, siis ma pean seda kiitma? Tore, et keegi siis võõra mantliga ringi hängib, mis talle ka ilmselgelt ei sobi… Ilmselt arvab tema minu mantlist sama..
   Ja üleüldse võiks üks naisterahvas end mitte nii mällu juua, et ta garderoobinumbri ära kaotab ja lisaks aru ei saa, mida endale selga ajab :D

  2. Kullakene, ega sa ise ka just kõige väiksemas suuruses pole. Isegi ei ütleks, et keskmises.

 2. See “vale” mantel sobib ju sulle palju paremini. Vaskpoolne mantel on ju kitsas?

  1. Kitsas või mitte, vale mantel on suur :D ja ma tahan oma mantlit lihtsalt tagasi!

  2. Olen ka arvamusel, et tõepoolest sobib see “suur telk” sulle kordades paremini. Teisega oled kui kilesse pressitud viiner.

  3. Mulle ka meeldib see parempoolne ehk võõras mantel rohkem:D Jätab kuidagi kallima ja kvaliteetsema mulje. Tundub et sisaldab ikka villa ka.

 3. Hehhe, maitseasi küll, aga ma näen siin ühte parajat mantlit ja ühte liiga väikest mantlit, mis ei anna rinna eest kinni ja kisub retsilt kõhu pealt :)

  1. Kahjuks jah see “paras” mantel tundub ainult pildil nii. Tegelikult on see mulle suur mis suur. Ja see on absoluutselt mitte minu stiili. Näiteks on sellel kolmveerand varrukad, aga ma olen nii väike, et mulle tundub “paras” :D

  2. Whatever, aga võrdle kahte pilti.Ühel sa tundud nii väike ja sale ja teisel trulla liiga väikse mantliga, mis raudselt jälle pimeost internetist. See heledam kollane mantel on ilus jh, aga pildil näha, et ainuke kinni läinud nööp põhimst kohe lendab eest ära ja hõlmad ei ulatu allpool vööd normaalselt üksteise peale ja tekib kõrvaltvaatajale vägagi nähtav kiskumisvolt. Võin veel öelda, et selja tagant on väiksed mantlid eriti koledad, kui neil lõhik, inimene ise ei näe kuidas see harali hoiab.
   Palun ära tee ennast ise visuaalselt paksemaks, isegi xs tunduks xxs suuruses nagu 90 kilo.

  3. No vahet ju pole kuidas ta enda mantel talle sobib või ei sobi, meeldib teistele või mitte, ilmselgelt tahab ju inimene OMA mantlit tagasi! Sina võibolla jah käid ööklubis ja kui vale mantliga koju jalutad siis vaatad hommikul “oh sobibki paremini, jätan endale!”…

  4. jumal tänatud, et keegi aru saab, et ma tahangi OMA mantlit tagasi, savi, kas see sobib või ei, mul pole vaja mingit võõrast mantlit oma nagisse! ja üleüldse, kaua ma seda enda käes hoidma pean? kas ma võin selle viia taaskasutusse või kuskile? mai taha seda :D

  5. No sa tead, ma ei jaga alati sinu arvamust, aga hetkel on ikka väga imelik kuidas inimesed seda olukorda kommenteerivad! Mis vahet seal on kas uus sobib paremini jms, teine inimene võibolla otsib ka OMA mantlit taga ja ilmselgelt ei loe see sobivus antud olukorras üldse :(

 4. Me olime lapsega kodus. Laps kahene. Isadepäeva tähistasime mehega telefoni teel. Ta välismaal tööl. Kingi saab, kui koju tuleb. :)
  Aga need mantlid… Mulle just meeldib sinu enda oma rohkem. Loodan, et saad ikka tagasi. :)

 5. Hei,

  Kustkohast juba Club Butterfly avapeo pilte näed (just neid sisenemisel trepil tehtud)? Tahaks kaa :)

 6. Minu meelest on parempoolne ilus:) Tundub hea materjal ja stiilne. Loodetavasti saate vahetuse tehtud:)

 7. Kuule pliis ütle, kuidas sellist blogi lugeda saab: http://www.upload.ee/image/5323533/12189309_1043939368983488_169672073722936835_o.jpg

  Eks ma ikka värskenda su blogi ja palveta, et nad kaoks (mis pärast heal juhul seitsmendat refreshi ka juhtub) aga hale hakkab endast, et reklaamid mitte ei häiri lugemist, vaid muudavad selle sõna otses mõttes võimatuks (nagu näha, siis neid ei saa sulgeda ka). Sinu ja Briti blogiga ainsana see jama, Malluka ja teiste reklaamijate blogidega ei ole kunagi nii.

  1. St selle all paremal saab kinni panna, aga see ei aita mitte üks raas, kui pole just soovi pool teksti ise välja mõelda.

  2. Jah, Bloggeri appiga tavaliselt, aga kui telefoni neti aadressiribale trükkida, siis sama tulemus.

  3. Huvitav, mul nt ei kuva telefonis väga reklaame, või siis kergelt suletavaid.. Ma ei oska öeldagi, milles asi..

  4. Telefonis tõesti väga halb su blogi lugeda. Reklaame ilmub igast nurgast :)

  5. Hm, ma ei saa aru, kuidas mul ei ilmu, kui ma võtan Safarist lahti, siis mõni üksik kord on reklaam ees :)

  6. Ma loen ka mobiilist ja täpselt sama jama :( Kasutan ka refreshi. Aga ma lähen otse aadressile ja no olen väga solvunud kui need täispikad reklaamid ette tulevad, need on nii pikad et ilmselt on rist kuskil üleval kaugustes kuhu minu telefoniga ei jõua :D

 8. Ahh, selliste saabsstega ära tõesti enam välja mine(st koos kleidiga) meik ja kõikmuu on Ok ja siis need…pruunid saapad. Loodan, et mantli saad tagasi agaselliselõikega mantlid on sulle ok jah värv on mingi pasakollane aint

  Ma teaan, et sul on sellest kaalujutust sinnaauguni a kuidas see on võimaliket televiisoris ja fotol oled sa kui kaks erineva kehaga inimest st telekas oled saledam.
  Ma ise kah PAKS ( loodan ka targemaks ja õnnelikumaks saada) kohe huvitav mida teised arvavad, kuigi ega see kellegi asi ju pole( nt minu)

 9. Kas klubis riietehoius tõesti kaamerat pole, et hiljem erinevaid situatsioone lahendada oleks lihtsam? Ma olen kahel korral tänu just kaamerapildi olemasolule saanud tagasi X-põhjustel vahetusse läinud üleriided. Ja klubile võiksid soovitada ka süsteemi, et kui inimesele antakse ilma garderoobinumbrita kirjelduse järgi asi kätte, siis võiks tema dokumendist teha koopia või sellelt andmed maha kirjutada – just ikka selliste jamade lihtsamaks lahendamiseks. Mõni võib ju niimoodi pahatahtlikult käia, jälgida, mis kellelegi seljas ja siis meeldima hakanud riided endale “rääkida”… Loodan, et saad oma mantli tagasi, oma asjad on ikka oma asjad.

  1. Normaalsetes klubides on tavaks, et garderoobi numbri kaotades ootad klubi sulgemiseni, kuni kõik inimesed on numbri alusel oma asjad kätte saanud. Või tuled järgmisel päeval tagasi. Purjus inimese kirjeldused ei ole adekvaatsed, purupurjus inimene ei tunne oma üleriiet ära ja võtab esimese suvalise. Seega kivi klubi kapsaaeda.

 10. Täitsa lõpp, kui pool-uskumatu, naljakas ja samas ka traagiline lugu. Sest no tõesti – tahaks ju ikka oma asjaga olla, nüüd jälle pool võõrast muret kaelas.
  Aga pean möönma, et tõesti kumab selline halvustav suhtumine välja. Nagu enne mainitud, ei julgeks isegi avalikult ühendust võtta.. Sorry :D
  Sind tahaks siiski kiita! Ülimõnus blogi, vastad igale kommentaarile ja ei jäta sellist tüüpilist mula-mula muljet. Meeldib lugeda su kaalutletuid argumente ja arvamusi.
  Jätka samas vaimus! :)

 11. Lollakad, see algupärane mantel sobib talle ju ilusti, olete ebanormaalsed voi? Pole ju üldse kitsas..ta näeb ju üldse kena välja.mis teil viga on??
  Ja see purjus neiu peaks häbenema et nii purjakil oli, et oma mantlit ära ei tundnud,.

  1. Olen klubiga kogu aeg ühenduses olnud. Täna viisin võõra mantli sinna. Eks näis, mis edasi saab..

 12. Täitsa puuks, kuidas sind matertatakse, nii julme kommentaare pole ammu lugenud.

Comments are closed.