Soovitan massööri – Andres Andrekson (Decus kliinik)

Ütlen kohe ära, ei ole koostööpostitus, täitsa ise käisin ja maksin. Eile alustas meie sõber uuel ametipostil ja kohe pakkus oma Facebookis, et kes massaaži tahab tulla. Kuna mu viimane massaaž jäi Bulgaariasse, siis ajaliselt ka klappis ja panin meile Meelisega ajad. Nii nagu ma mõni aeg tagasi soovitasin hambaarsti, soovitan ma täna massööri.

Ma ei teagi, kas soojast suvest või millest, seljad on hommikuti mõlemal nii kanged, et Meelis magab üle öö põrandal, et selg vähem valutaks, mina vähkren voodis, sest ei saa head asendit selja jaoks ja hommikuti teeme siin kassipoose, et seljad enamvähem paigas oleks…

Viimati kui ma Bulgaarias massaažis käisin, siis olin esiti väga õnnelik, et mulle mees massöör sattus, aga nii kui ta käed tööle pani, mõtlesin ma, faaaak.. -50% aga ikka mõttetu raharaiskamine.

Ta käed olid hellad nagu kassikäpad ja ta tehnika oli selline siuh-sauh üle selja, edasi-tagasi, turbokiirusel. Kui ta umbes 10 minutit hiljem uuris, et kuidas on, siis ma olin.. „eee.. a bit too fast“. Ta võttis siis aeglasemaks, aga sellises tehnikas ta 45 minti jutti lasi ja mu selg valutas vist pärast veel rohkem kui minnes. Pealegi lobises ta terve aja, kust ma pärit olen, kus ma juba käinud olen, soovitas mulle restorane jne. Nagu ah? Ma tulin massaaži muidu.

Üldiselt mulle massaaži ajal lobiseda ei meeldi, tahan riläksida ja mõnusalt end tunda, mitte juttu vesta. Täna kui ma seda Andrest nägin, umbes suur nagu Baruto, nunnud breketid hammastel.. Mõtlesin küll, et faak, sinna alla ma suren. Aga ei. Ta oli täpselt parajalt tugev ja küsis täpselt parasjagu, kas mul on valus või kust teha rohkem ja kust vähem. Vahepeal venitas, ja jälle mudis. Ma ei ole sellist massaaži enne saanud. Ongi kas klassikaline või Tai, aga see oli täiesti vahepealne ja ülimõnus ja nauditav.

Kolm asja mis mind häirisid – 1) õlipudel oli liiga kaugel, aga see on päris tihti nii, et massöör peab kuskile minema, et õli võtta. Mu meelest võiks massaažides olla igas seinas mingi riiul, kus on õli, et ei peaks mind sekundiksi ilma tähelepanuta jätma. 2) ta vaeseke väsis ära. Noh, ega 70kilo naiseilu pole midagi lihtsat mudida ka. Ma alati ikka imestan, kuidas need taikad suudavad. Sa võid olla kaheksas klient jutti, ja ikka on kuradima hea. 3) me olime vaikuses. Mulle oleks mingi merekohin taustaks meeldinud. Meelisel seevastu oli mussi. Äkki ta tahtis minuga siis rohkem rääkida. Tundun kohe selline pläralära-Leenu.

Niiet, kes head massaaži tahab, siis Mustamäelt saab. Decus kliinikust. Hind oli 35€. Ma ei tea isegi, kas see oli mingi sõbrahind või ei. Aga igat penni väärt. Ma pole ammu end nii sirgelt ja mõnusalt tundnud.

Samal ajal kui mina nautisin, jõudsid kutid selgusele, et Meelis võiks hakata neile GoogleADsi tegema ja kui Meelis mõnules, arutasime meie, milliseid koostöid võiks tulevikus teha. Ma ütlesin, et peamine, mis ma tahan, on üks hea protsent sooduskoodi. Teenuseid võin ma igasuguseid proovida ja neist kirjutada, aga lugejale on koodi vaja :) Pakkusin välja mingid oma ideed, mida ja kuidas võiks teha, eks näis, mis saama hakkab.

2 thoughts on “Soovitan massööri – Andres Andrekson (Decus kliinik)

  1. Seljas valutavad, sest magate aastaid diivanil. Diivanid ei ole mõeldud pidevaks magamiseks. Korralik voodi ja madrats ja mure lahendatud.

Comments are closed.