Ups, ma unustasin..

Oh, ma tunnen kuidagi süümekaid, et see blogi nii unarusse on jäänud, aga samas.. Mul on muu elu ka ja igast pissimisest ja kukkumisest ka nagu ei blogi. Ma juba sain kommentaarides teada, et blogime ainult siis kui tahame klikke ehk kaalust ja oma kodust ja siis oleme jälle vait, sest tegelt me elus ei toimu midagi.

Te ei kujuta ette ka kui palju tegelikult toimub, aga me ei saa veel rääkida. Näiteks on meil tulemas üks välismaine koostöö, mida me aitame Eestis lansseerida ja ma kogu aeg hoian end tagasi, et mitte kuskil videos end sisse rääkida. Täna näiteks käisime pildistamas selle sama projekti tarbeks ja ma automaatselt hakkasin vlogi tegema.. Ja siis sain aru, et mida ma filmin kui ma ei tohi neid asju enne 12. juunit näidata :DMa ei hakka ju kirjutama sellest kuidas ma 19 päeva tööandjaga uute lepingutingimuste osas läbirääkimisi pidasin, kes mida pakkus, nõudis, soovis. Lõpptulemusena on mul juunist üks uus väljakutseterohke projekt lisaks juhtida. Olgem ausad, mulle meeldivad sellised nullist alustamised, sest siis saab neid hästi mõõta ja tulemusi analüüsida.

Kusjuures, selle tööga on selline naljakas asi, et ma olen nüüd 1,5aastat selles firmas töötanud ja ma ei ole kunagi avalikult kuskil seda öelnud, kus ma töötan. See oli minu enda valik. Küsisin kohe tööle minnes, et kas nad eeldavad, et ma ütlen blogis kus ma töötan või pigem just, et ei maini seda. Nad ütlesid, et minu vaba valik. Ja kuidagi läks nii, et ma kohe ei öelnud ja mingil xn hetkel tundus ka lamp öelda ja nii ma ei olegi öelnud.Kui keegi küsib, ma üldse ei varja kus ma töötan, aga avalikult ma ei näe põhjust sellest pläkutada. St et ma ei hakka ka kuskil kommentaarides anonüümsetele oma tööasju lahkama või blogis neist kirjutama, aga kui me kohtume kuskil xn situatsioonis ja see tuleb jutuks, siis ma ei jää salapäraseks, et ma ei ütle, kus ma töötan või mida ma teen. Selge on see, et tegelen sotsmeedia, influkate ja turundusega.

Meelis läks ka tööle!

Meelis sai tööle, küll projektipõhiselt, aga ülilahe väljakutse jälle. Kolme kuuga “maailma muuta”. Sügisest sai ta ka ühe projektipõhise asja, mis on peaaegu see, mis ultimaatumi ma talle esitasin – lasteaiaabi asemel läheb hoopis õpetajaks. Mitte küll lasteaeda, aga haridusasutusse ikkagi.Sel nädalal oleme ka vlogi teinud, aga mulle just meenus, et ma viimast vlogi (eelmisest nädalast) pole siin üldse näidanudki teile.

Järgmine nädal taastub nö vana elu – mina kobin kodukontorist osalise tööajaga tagasi täistööaja peale ja kontorisse. Meelisel on see projekt ka üsna selline, et hea on kohapeal käia ja toimetada. Mis tähendab, et Hedon läheb lasteaeda. Ta on praegu ka paar korda käinud, lihtsalt vahelduse mõttes. Ja eks me siis vaatame, mis edasi saama hakkab, pool suve on lasteaed meil nagunii kinni, siis peab laveerima, kes millal puhkab ja kodukontorit teeb jne.

Eelmise nädala vlog:

Ametlikult on eriolukord läbi, mis tähendas, et läksime kodust välja – külla, poodi, agentuuri, tööle, poodi, lasteaeda… Meile saabus omajagu pakke, mida teilegi videos tutvustame. Teeme loosi Fäntsipänts juukseaksessuaaridele (vaata videot ja kommenteeri).Videos olnud tooted:

Printlink agentuur: https://www.printlink.ee/
Dermosil (koodiga marimell tasuta tarne): https://www.dermosil.ee/
Fäntsipänts (koodiga marimell -20%): https://fansipants.weebly.com/
Votex House (koodiga marimell -20%): https://www.votex.ee/Ühtlasi võite kommenteerida, mis teile rohkem meeldib – kas meid lugeda (ja kirjapildist välja lugeda mida ise parasjagu soovite) või vaadata vloge/laive/videoid, kus on kohe aru saada, kas ironiseerime, teeme pulli või oleme surmtõsised sel teemal?!

7 thoughts on “Ups, ma unustasin..

  1. mulle meeldib lugeda… praegusel ajal on nii palju videokoosolekuid, et ma keeldun vabatahtlikult kõrvaklappe kasutamast!

  2. Leenu oli ennast lives jälle täis kaaninud, kuigi väitis, et joob alkovabat mulli. Aga tema puhul on terava kullipilguga kommide jälgimine ja hüsteerilis- kaootilised naerupahvakud selge märk tõsisest promillist.

  3. Vaatasin kohe kaks korda seda vlogi, sest esitasid mingi küsimuse ja no läks meelest, et mis see oli :D Igatahes tahtsin öelda, et igas prillipoes saab tasuta lasta prille pinguldada :D Need patsikummid nii ilusad, kas sobivad ka õhukestele juustele? :)
    Ja Hedoni logo meeldib isegi kollase peal rohkem, ilus värviline :)

Comments are closed.